Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego zniknął mi Minecraft Premium z mojego konta Mojang?

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Parę dni temu zauważyłem, że mojego konta Mojang zniknęła gra MC. Kupiłem konto na minecraft od użytkownika tego forum i musiałem je podłączyć pod mojego konto Mojang. Zrobiłem to i działało normalnie na początku teraz niestety byłem w szpitalu przez dłuższy okres i gry wracam wchodzę na konto Mojang to konta nie ma na tym koncie. Proszę o pomoc co mam zrobić :) Z góry dzięki.

Opublikowano

Miałeś na nim własny adres email?

Jeżeli tak to skontaktuj się z supportem, bo tutaj raczej na takie pytanie nie znajdziesz odpowiedzi :/

Opublikowano

Tak konto konto Mojang było założone pod mój e-mail, a pod konto MC nie było żadnego e-maila podpisanego tylko trza było bo podłączyć pod konto Mojang ;P

Opublikowano

No to jak pisałem zosatał Ci możliwosć skontaktowania z supportem :v

Już to zrobiłem, ale nie sądzę, że wiele zrobią.

Opublikowano

Napisz do supportu, lub Mojang zablokował iż kupno było bez ich udziału

"Jeśli upadniesz to znowu wstaniesz"

Opublikowano

Napisz do supportu, lub Mojang zablokował iż kupno było bez ich udziału

Już napisałem.

PS. fajny avatar tą dziewczynę widzę dziennie w szkole :3

Opublikowano

wątpie że to pomoże, ale ja miałem podobnie z moim kontem.

Premium kupiłem gdzieś na początku 2010 roku.

Grałem na nim aż wyszły te konta Mojang, i powstała możliwość połączenia swojego premium z tymi kontami, no więc tak i zrobiłem.

Przestałem grać z jakiś rok, i wróciłem do minecrafta ale miałem ten sam problem, gdy logowałem się na konto Mojanga to nie miałem premium.

Postanowiłem się wlogować na minecraft.net przez mój nick w grze - a nie email jak w kontach Mojang - i to zadziałało, na tym miałem premium.

Wystarczyło od nowa połączyć premium z kontem mojang,

Spróbuj to, może jakimś cudem odłączyły ci się te konta tak jak u mnie.

harley.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kontakt z supportem nie pomógł? Okradli cię? Masz nauczkę. Nie kupuj od ludzi nie zaufanych z tego forum, rób to na giełdzie MPC lub kupuj normalnie przez minecraft.net

Opublikowano

Dlatego handel na mpcforum jest niezgodny z regulaminem.

A ty się tu do niego przyznajesz : P

Możliwe że to właśnie Microsoft usunął Ci grę z konta, bo wykrył jakieś nieprawidłowości np. że gra została zakupiona przez jakiś vpn o wątpliwej reputacji czy coś innego.

Pozostaje Ci zakupić grę jaką jest minecraft jeszcze raz, ale w sposób konwencjonalny.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej napisz do Mojang'a, oni Ci wszystko wyjaśnia, a jak masz problem z Angielskim to powiedz, pomogę Ci. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...