Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze placementy

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przynerdziłem troche w sylwka i wbiłem 30 lvl o 5 godzinie(lol wtf jak tak mozna w sylwka). I mam plan strollować ala przegrać wszystkie 10, mam nadzieje ze nikt mnie nie wycarruje. I pytanie nasuwa się takie, jaka jest szansa na wbicie B5? Nie będe zbytnio farmił, po prostu bede grał jak zwykły bot. 

Pozdro i Szczęśliwego Nowego Roku. 

@EDIT 

Działa to tak jak w serii że jeśli dodge'uje gre, da mi przegraną ?

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Błagam Cie, odinstaluj tą grę. Ja rozumiem, najwspanialsza liga we wszechświecie ale... nie psuj innym gry, pomyśl o tym.

A żeby Cie tak po tym wszystkim do silvera wyrzuciło!!!

Opublikowano

Błagam Cie, odinstaluj tą grę. Ja rozumiem, najwspanialsza liga we wszechświecie ale... nie psuj innym gry, pomyśl o tym.

Kogo to obchodzi? Tej gry nie da się już bardziej zepsuć.

Opublikowano

Siema, przynerdziłem troche w sylwka i wbiłem 30 lvl o 5 godzinie(lol wtf jak tak mozna w sylwka). I mam plan strollować ala przegrać wszystkie 10, mam nadzieje ze nikt mnie nie wycarruje. I pytanie nasuwa się takie, jaka jest szansa na wbicie B5? Nie będe zbytnio farmił, po prostu bede grał jak zwykły bot. 

Pozdro i Szczęśliwego Nowego Roku. 

@EDIT 

Działa to tak jak w serii że jeśli dodge'uje gre, da mi przegraną ?

Nie działa, jak zdodgujesz to podliczy Ci dywizję z tylu gier ile pełnych rozegrasz, np. zdodgujesz jeden raz to podliczy Ci dywizje z 9 meczy, jednakże nie wiem jak to będzie jak zdodgujesz 10x, ale to musiałbyś długo czekać przez blokade, natomiast jak przegrasz wszystkie 10 gier to nwm czy wrzuci Cię do Bronze V. Sprawdź a się przekonasz, powodzenia :v

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kiedyś wywaliło mi neta na placement-cie (okno wyboru bohatera) i nie odnotowało żadnej gry. Wiec to nie zadziała. 

Pozdrawiam! 

x

Opublikowano

Guys plz, bez gówno burzy, po prostu mam ochotę pobawić się w gównie, przy tym nie brudząc sobie rąk. Co to za radocha wbić tego golda 1 po placementach. Zobaczymy co z tego będzie. Pozdro

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Jeśli grasz pierwszy raz w grę MOBA jak i LoL'a to powinieneś i tak zacząć od brązu, choć w sumie nie wiem jak to jest w tym sezonie. Ale tak, jeśli przegrasz wszystkie 10 z dość niskimi statami powinieneś wylądować w Bronze V

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeśli grasz pierwszy raz w grę MOBA jak i LoL'a to powinieneś i tak zacząć od brązu, choć w sumie nie wiem jak to jest. Ale tak, jeśli przegrasz wszystkie 10 z dość niskimi statami powinieneś wylądować w Bronze V

Mam już swój staż w lolu, po prostu robię nowe mian acc, ponieważ tamte przepadło (Banned L# BANWAVE 4.20)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Chcesz do b5 ale jak tam trafisz to się załamiesz nerwowo ;x

Jest opcja /mute all . Jak gram 3 placemenata teraz, to normalnie oczy bolą jak Ci ludzie grają

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

I jak na razie stoisz z wynikiem?

­

@1373230489-U611928.pngRst. 1 win 4 loosy 

Te gówna mnie carrują xD

@Edit

N1 Adi - Eune

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Dalej nie rozumiem tego rozumowania grasz ,żeby zabić czas bo nie wychodzisz z domu i zepsucie innym gry jest dobre.Czy granie by stać się lepszym ?

Opublikowano

Dalej nie rozumiem tego rozumowania grasz ,żeby zabić czas bo nie wychodzisz z domu i zepsucie innym gry jest dobre.Czy granie by stać się lepszym ?

Gram bo gram, nie powinno Cię obchodzić czy wychodzę z domu czy nie, także odpierpapier. Psuje grę innym, tak, z tym się zgodzę, 10 razy 4 osobom zniszczę grę. Najwyżej pójdę do spowiedzi. Z jednej strony, gram by stać się lepszym. Pozdrawiam @Eripe.

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Bo to jest cebulatus polakus

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

No nie wiem, ja w sumie dlugi czas temu po przegraniu 7 placementów na 10, wylądawałem w silver 5. A teraz gdy umiem dobrze grać bardziej zaawansowanymi postaciami, i z każdej gry wychodzą ze statami jakies 15/20-5 nie mogę wyjść z brązu :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Trzeba być utalentowanym :D Ale liczę że dasz radę !

@Edit F**K RITO 3/7 w/l silver 4, C**j by to strzelił. Można zamknąć. Nie mam pojęcia o chuj chodzi xD, w każdej grze 0/20 i chuj s4. Pozdrawiam

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...