Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Proces Dixom.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam taki proces , albo wirusa , nie wiem.. Mój stary podpiął pendrive pod USB włączył dixom.exe i wyjął pendrive.. Po czym gdy włączyłem drukarkę ciągle wyskakuje.. Nie można odnaleźć lokacji pliku bleble i takie tam , tak z 50 razy trzeba klikać " zamknij ".. Pokazuje mi w menadżerze to jako proces , który pobiera 4 mb ramu i 50% wydajności procesora.. nie da się tego procesu otworzyć, żadnego się nie da wyłączyć. Panda wykrywa mi to jako podejrzane oprogramowanie , ale oczywiście nie da się tego usunąć. Tak samo nie da się tego znaleźć w żadnej lokacji na dysku .. pokazuje, że ten plik jest ukryty , mam ustawione , aby pokazywało pliki ukryte , ale i tak siusiak i nic nie pokazuje.. Liczę na pomoc z waszej strony . Z góry dziękuję i pozdrawiam.

sygnat.png

Opublikowano

Jeśli masz ten plik dixom.exe na kompie a nie możesz go wyłączyć to sciągnij unlocker 1.8 potem drugim przyciskiem myszy na ten plik i bierzesz unlocker coś tam.Potem bierzesz uwolnij i już możesz ten plik usunąć