Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta graficzna do tego komputera ?

Kornik3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem bo nie wiem jaką kartę graficzną kupić do tego komputera bo ostatnio kupiłem komputer z kartą graficzną GeForce GT 610. Jak wiadomo te karty graficzne nie są dobre do gier i nie wiem jaką kupić kartę graficzną bo by pasowała do płyty itp. Najlepiej by karta była to Nvidia albo AMD.

Płyta główna:

Gigabyte GA-H81M-S1

Obodowa nie wiem czy ma jakiekolwiek znaczenie:

mATX LP-2208 20 CR

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Zasilacz: ATX 350W, 350-60 APN 85+ A PFC

Procesor: Intel® Core™ i3-4170 CPU @ 3.70GHz

Ram: DIMM 8GB DDR3

Budżet no tak do do 1000zł.

Opublikowano

@mikser38 jeżeli już R9 380, to tylko wersja 4GB, bo 2GB będzie go już teraz ograniczać w grach. Jak dla mnie bezsens wywalać 800zł w błoto.

Co do zasilacza, to nie mogę się przyczepić, budżetowy. Podstawowy, firmowy zasilacz, tutaj starczy.

Jeżeli dałbyś radę wyciągnąć 1200zł, to R9 380 4GB + ten zasilacz.

Twój aktualny to pewnie tykająca bomba. Nie podałeś marki, więc nie mogę stwierdzić, ale ma za małą moc jak na taki komputer.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Tak, na przyszłość odradzam kupowania gotowych komputerów

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...