Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Your client version is too old" TIBIA 8.60 Nie MOGĘ SIĘ ZALOGOWAĆ!

Nobi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! pragnę poinformować że jest to mój pierwszy post tak że proszę o wyrozumiałość....

Tak jak w temacie mój problem polega na tym iż mam Tibie 8.60/8.6, posiadam IP changera Asprate w wersji 7.46.62 ustawiony port na 7171 wersja pod tibie jest ustawiona na AUTO. Chciałbym pograć na prywatnych OTS ogolnie wszystko działa jesli chodzi o ten etap jednak chciałem zainstalować ELFBOT NG 4.5.9 i tutaj pojawia się problem. Tłumacze o co chodzi: włączam elfbota wybieram w pierwszej linii źródło zainstalowanej Tibii  w folderze (tibia.exe) następnie przechodzę do drugiej linii gdzie znajduje się zainstalowany elfbot ng i wybieram plik loader.exe. Po czym zatwierdzam przyciskiem Crack It! Odpala się automatycznie okno Tibii w raz z elfbotem następnie odpalam IP changera Wybieram server kompatybilny pod Tibie 8.6 i klikam change ip następnie przechodze do okna tibii i probuje sie zalogować po czym wyskakuje mi okienko z napisem ( Your client version is too old. Please get a new version at http://www.tibia.com.)Dodam że bez włączania elbota działa OTS prawidlowo. Ustawiłem w właściwosciach zgodność programu loader.exe pod system xp sp 3 rowniez mam zaznaczony poziom uprawniena jako admin.Dodam że moj system to Win7 64 Bit. Ikonka Tibii rowniez jest zaznaczona w wlasciwosciach pod system xp sp3. Na tym etapie pomysły się kończą mnóstwo informacji chcialem zaczerpnąc w innych przypadkach jednak nie udalo mi sie znalezdz dlatego jesli ma ktos jakis pomysl z tym, prosze o pomoc sadze ze jak kazdy blad jest to bzdet jednak nie potrafie tego rozwiązać :(

Opublikowano

Usuń tą tibię którą masz razem z jej wszystkimi plikami a następne znajdż w google inna wersje 8.6 i nowego ip changera i następne zcrackuj na nowo elfa i spróbuj się zalogować.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

no i się udało hah! Dokładnie chodziło o to jak kolega o nicku rafaeru powiedział zmieniłem w uprawnieniach jako adm i poszło tak że dziękuje za pomoc ogólnie wszystkim i pozdrawiam a temat uważam za zamknięty...  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...