Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfy do pvp

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zawsze zastanawiałem się jakie konfiguracje statku są najlepsze do PvP. Mam golca, 8 irysów, 28lf3 i 3 lf4, 20 bo2 i full napędów. Nie wiem ile napędów/osłonek/laserów wkładać na różne konfy żeby można było się bić, ale przy okazji jak trzeba ucieć. Liczę na pomoc bardziej zaawansowanych graczy :)

Opublikowano

Z takim wyposażeniem nic nie zrobisz na pvp chyba że na jakis początkujących na pierwszej gali a tam konfy nie mają znaczenia mogą być 2szybkie napedy na statku reszta lasery i do tego ćma

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Nie przesadzaj 33k z białki bije... Może i nie jestem SFE. Jak twoim zdaniem tylko typy z full lf4 mogą się bić to gratuluje i powodzenia w grze! I ja sie cb nie pytałem czy mogę iść na pvp...

Opublikowano

raczej za bardzo ci na pvp nie pojdzie ale jak tam chcesz :D

ja robie takie konfy :

1.full speed

w 5 dronach osłonki a w 4 dronach lf4

2.full speed

w 6 dronach osłonki i w 3 lf4

do tego serce, romb, cma, pierscien

Opublikowano

Co wy tacy wszyscy pewni? Starych full elit troche lata to z nimi moge się bić. Od SFE uciekam dlatego też poprosiłem o jedną konfigurację do ucieczki...

Opublikowano

To po co pytasz skoro sie tak dobrze znasz na tej grze? Na serwerze na ktorym gram fullelita moze co najwyzej poklepac golce z czterema flaxami co dopiero zalozyli konto

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Z czym ty masz człowieku problem? spytałem się o konfiguracje, a nie radę czy z tym wypo mogę się bić... Jeżeli ty fullelitą taką jaką mam ją klepiesz się tylko z flaxami to musisz być naprawdę bardzo zaawansowanym graczem DO. Temat do zamknięcia bo tylko bóldupią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...