Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPC Magda

Astera2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , udostepniam NPC , jest dosyć ładny i moim zdaniem pasuje do metina . Kiedys byl udostepniony tutaj , jednak link wygasł i był on pod Granny 2.6 i mial inna nazwe pliku gr2 niz folderu w ktorym sie znajdowal , poprawilem nazwe i przekonwenterowalem na Granny 2.4.07 dzieki temu bedzie dzialal u kazdego ( wiem ze to latwe jednak czytajac posty pod tamtym tematem zauwazylem ze dla niektorych to bariera nie do przejścia :)  ) . A , że raz na rok chcę coś wstawić a nie tylko pobierać więc mam nadzieję , że komuś to się  przyda :) .  Pozdrawiam i Życzę szczęśliwego nowego roku 2016 .

Link do pobrania

www.ateron2.pl/BlondiMagdaGranny2.4.07upbyAteron2.rar

Skan

skanmg.png

Zdjęcia postaci

magda1.jpg

magda2.jpgmagda3.jpgmagda4.jpg

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Ładny npc, gimby będą się cieszyły bardziej niż z szamanek :D

Opublikowano

Naturalny, reczny pushup widze..

Standard, wszystkie tak robią jak wysyłają nudesy xD

Po zastanowieniu to brak kolizji dla tego npc moze byc dobry dla graczy. Większość pierwszy raz bedzie w kobiecie :v

Opublikowano

Standard, wszystkie tak robią jak wysyłają nudesy xD

Po zastanowieniu to brak kolizji dla tego npc moze byc dobry dla graczy. Większość pierwszy raz bedzie w kobiecie :v

Co powiedzial. Brak slow.

Npc spoko ale biust za duzy

1797821.jpeg

Opublikowano

A co złego jest w rozmowie o cyckach? Temat cycków jest dla każdego zdrowego, heteroseksualnego faceta jednym z priorytetów ^^

bouncing-boobs-gifs-66.gif

Tak, tak, ale nie o cyckach z pixeli z gry >D

Opublikowano

Trochę mnie rozbawiłeś bo udostępniłem ten model prawie rok temu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1419500-ksi%C4%99%C5%BCniczka-kasia-od-ventoriapl-by-mark/

@1361622928-U485574.pngNewAccount

Przeczytałeś dokładnie temat? Napisałem ze już był udostępniony tylko ze w chu*owy sposób :) . Dodatkowo ten model ma wygładzone ramiona i barki przez @pewi

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...