Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinajaca sie mysz

Ilusion262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Częśc!,mam problem z myszką,otóż pogram sobie z 1 godzinke normalnie dziala... a po jakimś czasie mysz dziwnie się zacina na 2sec i odcina jest to denerwujące jeżeli chodzi o CS GO,z poprzednią myszką tak samo się działo jeżeli chodzi o porty to są sprawne bo słuchawki do każdego z nich podłaczam i normalnie działaja bez żadnych urywek :D,z góry dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

A co sądzisz o myszce A4 tech Bloody v8 ?

Miałem podobnie, problem leżał w sensorze. Skończyło się tak, że kupiłem Steelseries rival 6500 dpi na a

Aaaa....czyli musze zakupić optyczna ;3?

Opublikowano

Kup lepszą myszke, polecam Steelseries rival 100, bądź rival 300. Razer deathadder Chroma też spoko, miałem. Czasem może leżeć problem w kolorze myszki, często kolor wpływa na sensor. Do CS:GO możesz mieć myszkę nawet za 15 zł, ale ważne żeby była czarna, albo szara.

Opublikowano

Kup lepszą myszke, polecam Steelseries rival 100, bądź rival 300. Razer deathadder Chroma też spoko, miałem. Czasem może leżeć problem w kolorze myszki, często kolor wpływa na sensor. Do CS:GO możesz mieć myszkę nawet za 15 zł, ale ważne żeby była czarna, albo szara.

troll czy idiota xD?

Polecam logitech g100s.

Opublikowano

troll czy idiota xD?

Polecam logitech g100s.

Nie no myszki poleca dobre, problem leży w jego tłumaczeniu... Jaki czarny kolor myszki?

Opublikowano

Ale beznadziejne rozwiązanie problemu. Kup nową...
No k***a. Skoro miałeś tak już z dwoma to chyba nie wina myszki, a jeśli nawet to jej sterowników...
Zaktualizuj przede wszystkim karte graficzną i myszke i próbuj rozwiązać, a nie uciekać się do czegoś typu: a wina myszki bo tania, kup sobie Razer Chwdp za 2 tys na pewno pomoże.

banner.jpg

Opublikowano

nie bierz te  steelsy czy rivenki czy inne kupy ...

płacisz taki hajs a kupisz lepsza myszkę np bloody v8m lub którą od razera [nie pamiętam nazwy więc popatrz jakie sa ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...