Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIVAL//RIVAL 300//RIVAL 300 FADE - czym się róznią ?

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czym róznią sie podane myszki ? Z tego co się orientuję to 300 ma lepsze gumy,ale czym się rózni 300 od 300 fade ? Tylko kolorem ?

Opublikowano

Rival 300 Fade ma na tej dużej gumie z tyłu myszki napis "CS:GO". No i to chyba tyle

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Rival to Rival 300.

Rival 100 jest mniejsza, nie jest profilowana.

Rival 300 to ta sama myszka co Rival, jest profilowana.

Rival Fade ma znaczeg CSGO zamiast SteelSeries i jest tęczowa.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

@KiTTeNfLy<3

Czyli RIVAL JEST IDENTYCZNA Z RIVAL 300 TYLKO MA INNE GUMY ?

Przez zmiane gumy myszka droższa o 80 zł?

Opublikowano

Bo daje +10 do swagu Kappa

Bo producent tak sobie wymyślił, że zarobi więcej hajsu na tym, że zareklamuje ją jako unikalną mysz do CSa

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

skoro sie niczym nie rózni to czm jest prowie o stów droższa ?

Chwyt marketingowy - wielki nowy produkt od nieskalanej firmy SteelSeries musi być droższy od poprzednika, mimo iż jest on identyczny jak wcześniejszy.

KLIK!

Opublikowano

@KiTTeNfLy<3 jaką ty myszkę posiadzasz ?

Wiesz w jakim skepie mg przymierzyc np rivala(sklep np saturn)?

Opublikowano

Posiadam starego Rivala kupionego na IEMie w roku 2015. W roku 2014 również zakupiłem takiego samego Rivala, lecz puściły mi nerwy i się zepsuł :v

Nie wiem z jakiego miasta jesteś, lecz na pewno powinien być w x-komie, w alsen, w komputroniku, w morele itd. Po prostu wpisz w google SteelSeries Rival ceneo i powinieneś znaleźć.

KLIK!

Opublikowano

Nie zdzierają się, stary Rival miał zdarte gumy i wolałem go ze zdartymy - wygodniej się trzymało. Mam naprawdę dużą dłoń, a Rival jest dla mnie idealny.

KLIK!

Opublikowano

Rival 300 to ten sam Rival co kiedyś. Jedyną różnicą są trwalsze gumy na boku. Cena normalna, ja za Rivala buliłem akurat 179zł.

KLIK!

Opublikowano

No tak,tylko to jest rival -->300<-- nie zwykly. Cena 300 wynosi 250< dlatego sie pytam czy warto. Wiem,ze w tej cenie jest,ale zwykly rival nie 300. @1373230489-U611928.pngPanty pisales ,,zwykly rival zawsze kolo tego kosztowal, zwykla cena,, ale to nie jest zwykly tylko 300.za cene zwyklego,

Opublikowano

Rival 300 to ta sama myszka co normalny Rival - ma tylko inne gumki. Cena jest dobra, kupuj.

KLIK!

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPanty - chyba jesteś głupi -_- za cene rivala mam rivala 300 z lepszymi gumami, skoro jest okazja to wole dac te 10-15 zł wiecej na rivala 300 i miec pewnosc,ze gumy sie zaraz nie wytrą. @KiTTeNfLy<3 jak wspomniał róznią się gumami,nie niczym jak ty twierdzisz ,za tą prawie tą samą cene mam dobry gumy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...