Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która myszka do mojej dłoni?

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się pomiędzy Zowie FK1 a Rival 300 FADE. Nie mam jak ,,przymierzyć do ręki,, więc jaką wy macie(myszkę) i jaką rękę ??

Wole jak myszka jest duża,mam palm grip (cała dłoń na myszce).

Jestem bardziej za rivalem 300,czym się rużni od RIVALA (bez numerka) zostały poprawione tylko gumy ??

post-1460147-0-19496300-1451510479_thumb.jpg

Opublikowano

Rival chyba zbyt płaski może być. Może coś w deseń deathadder chroma (jest duża) pod twój chwyt (4mm różnicy w wysokości)? Deathaddera sam mam, ale dla mnie jest trochę za duża (nie znam wymiarów ręki :P)

Może przejdź się do jakiegoś sklepu i pomacaj trochę myszek? (he he)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@ref

nie mg się przejść ponieważ w pobliżu nie ma żadnego sklepu z tymi myszkami.

Macie rivala albo zowie,możecie podac wymiaru dłoni ?

Opublikowano

rival I rival fade różnią się kolorami i tymi gumami. Mając 18cm łapę będzie pasowała jak ulał. Rival nawet 20cm rączki przygarnie. Mam tą myszkę i jest wygodna (19cm od palców do zgięcia nadgarstka)

Opublikowano

Tak w tych rivalach tylko gumy, fade to tez nowy rival (nowe gumy), przynajmniej tyle nam wiadomo. Co do myszki to ja bym byl za rivalem przy takiej dloni, chociaz to kwestia raczej czy chcesz wyprofilowana myszke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

ogl,myślałem,ze pomożesz w wyborze.

Wiecie w jakim sklepie przymierze te myszki ? Rival 300 i zowie fk1 mają takie same bebechy ? Róznią sie tylko obudową ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...