Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iHardcore - Rewolucja Na Serwerach

rresz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie zastanowialiscie sie kiedys jak zrobic zwykly serwer z trybem hardcore dla gracza ktory akurat chce bana jak zginie :) ? A oto na ta potrzebe powstal pewien ciekawy skrypt wykonany przezemnie a odnosnie iHardcore

Pobierajcie Oceniajcie Lajkujcie :D

http://pastebin.com/i0mZQnQj

Opublikowano

Skrypt nie wart 2/10

1. Brak permissions - każdy może sobie latać i gdy chcę to wpiszę żeby nie mieć bana na 30 min

2. Brak komendy dla admina która włącza lub wyłącza tryb danemu graczowi

3. execute console command "/playsound random.anvil_use %player%" :_: dźwięk można odtwarzać w skript a nie przez konsole

@Edit

4.

# - Nie Zezwalam Na Handlowanie Skryptem                        
# - Nie Zezwalam Na Podszywanie Sie Pod Tworce Skryptu          

# - Zezwalam Na Udostepnianie Skryptu Na Innych Stronach      

1. Nikt go nie kupi

2. Kto by chciał ?

3. Nikt tego nie wrzuci bo już lepiej wrzucić skrypt na drop

Zrób coś bardziej oryginalnego. np szachy

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

@rresz

Skrypt oceniam 2/10

Jest on zupełnie nie potrzebny

Dodatki bez sensu tak jak wspomniał kolega @dlategoniegram7 brak jakichkolwiek permisji

Skrypty tego typu i podobne wysypują się ze stron o tematyce skryptów.

I tak jak wspomniał jeszcze kolega u góry dźwięk nie musi być z konsoli. 

Opublikowano

nie udostepniam to dla jakis: szpecow tylko dla jakis malo znajocych sie nie lubisz nie pobieraj twoja sprawa nie tylko ty znasz sie na skript nie chodzi mi ocenianie bo wiadomo ze 100 linijeczek to nie jest duzo niecale 30 minut no ale bez przesady ze osoba nie znajaca skript napisze wam takie cos wiec WTF co tu sie dzieje o.O

Opublikowano

nie udostepniam to dla jakis: szpecow tylko dla jakis malo znajocych sie nie lubisz nie pobieraj twoja sprawa nie tylko ty znasz sie na skript nie chodzi mi ocenianie bo wiadomo ze 100 linijeczek to nie jest duzo niecale 30 minut no ale bez przesady ze osoba nie znajaca skript napisze wam takie cos wiec WTF co tu sie dzieje o.O

Przecie takie coś to 7 latki napiszą XDDDDDD

Syf, nieprzydatny zaśmieca forum.

@AntyWarn

NIE POLECAM NIEPRZYDATNE

giphy.gif

Opublikowano

Przecie takie coś to 7 latki napiszą XDDDDDD

Syf, nieprzydatny zaśmieca forum.

@AntyWarn

NIE POLECAM NIEPRZYDATNE

To Nie Sciagaj XDDD przyprowdz mi 7 latka sprawdzimy xDDD

Opublikowano

To Nie Sciagaj XDDD przyprowdz mi 7 latka sprawdzimy xDDD

piszesz w temacie oceniajcie ale jak ktos napisze ze c*****e to cie boli dupa ? takie gowno skrypty do napisania w 5 minut zachowaj dla siebie i nie zasmiecaj forum 

@ANTYWARN 

OSZYFISCIE RZE DOBRY SZKRYPT URZYJE GO U SIEBJE NA CHAMACZI 

Opublikowano

Ludzie, że wam się nie przyda to nie znaczy, że komuś innemu może się nie przytać. Ktoś kto piszę początkująco skrypty może akurat takiego czegoś szukać. Nie hejtujcie go tak - dlaczego? Bo jak zaczynaliście pisać skrypty, to lepszych nie mieliście.

Ogółem to nie pochwalę znów tego skryptu tak strasznie bardzo, bo kilku rzeczy mu brakuje, ale to jest też zależne od autora, bo po co dawać permission do tego skoro ma być przykładowo bez? Moim zdaniem jak na początkujący skrypt (bo chyba tak jest) to jest nawet spoko.

Ps. Twoja lokalizacja jest prawdziwa (pod obrazkiem pisze lokalizacja: ...)?
Jesli tak to tam byłem ;)

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Projekt skryptu bez opisu i bez żadnych rzeczy, to nie projekt. Opisz jakoś skrypt i wstaw temat ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...