Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyCheat - zabezpieczenia na twój serwer

Latkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, użytkowniku MPC Forum.

Zapewne przeczytałeś tytuł tego tematu, i zaciekawił on Ciebie.

Myślałeś że najlepszym antycheatem jest NoCheatPlus? Czyli byłeś tyle czasu w błędzie!

Przedstawiam Tobie nasz antycheat - po prostu AntyCheat. 

Jego możliwości? - Oczywiście łapanie oszustów, ale za to automatyczne! (coś nowego :>)

Znudził Ci się zwykły i nieporęczny Helpop? Poznaj nasz Livehelp, czyli możliwość kontaktu gracza znajdującego się w grze i administratora znajdującego się na np. telefonie czy tablecie!

Oczywiście nie zapominajmy o najważniejszym - zabezpieczeniach serwera przed przeciążeniami, bo chyba o to chodzi aby rozgrywka była jak najpłynniejsza.

Jesteś zaciekawiony?

Już teraz zgłoś się i weź udział w beta-testach AntiCheat!

Może, to właśnie Twój serwer będzie jednym z tych elitarnych, które otrzymają finalną wersję AntiCheat oraz wszystkie aktualizacje z nim związane.

xyz

Informacja o możliwości zakupu przez użytkownika nie jest konieczna. Jest to tylko możliwość zakupu "gotowca" w przyszłości.

Opublikowano

xD

Powiedz mi w jaki sposób "Filtrujecie" ddosy,dosy i floody?

Zaawansowana filtracja wulgaryzmów oraz reklam na serwerze i stosowanie odpowiednich kar

Z tego co wiem to ma być antycheat a nie plugin na filtrację reklam i wulgaryzmów.

Taki z was profesjonalizm że nawet strona z internetu xD

Nie polecam.

Opublikowano

xD

Powiedz mi w jaki sposób "Filtrujecie" ddosy,dosy i floody?

Zaawansowana filtracja wulgaryzmów oraz reklam na serwerze i stosowanie odpowiednich kar

Z tego co wiem to ma być antycheat a nie plugin na filtrację reklam i wulgaryzmów.

Taki z was profesjonalizm że nawet strona z internetu xD

Nie polecam.

Nazwa powstała na początku - kiedy system miał dotyczyć tylko ochrony serwera przed graczami ze wspomagaczami. Dziś jest to jeden wielki rozległy system ochrony całego serwera. Jeżeli chodzi o ochronę przed atakami typu DDoS - mogłeś pomylić z atakami typu DoS, ale nie mam pewności - w każdym razie każdy serwer musi posiadać przynajmniej 2 oddzielne hosty aby działało to poprawnie.

Opublikowano

Jakiś serwer testowy?

Na jakiej zasadzie to w ogóle działa?

Jeżeli posiadasz swój serwer Minecraft, możesz otrzymać go do testów własnych. Nie dajemy go oczywiście byle komu.

Na stronie możesz złożyć doniesienie o wersję testową AntyCheat.

Jest to system związany m.in z pluginami, jak i w przyszłości z całą wersją serwera. 

Opublikowano

Jeżeli posiadasz swój serwer Minecraft, możesz otrzymać go do testów własnych. Nie dajemy go oczywiście byle komu.

Na stronie możesz złożyć doniesienie o wersję testową AntyCheat.

Jest to system związany m.in z pluginami, jak i w przyszłości z całą wersją serwera. 

Chodzi mi serwer na którym mógłbym to przetestować, czy rzeczywiście działa.

Opublikowano

Hm..

Dziwnie czuję, że to magicznie wyciąga pliki z serwera ;]

Primo:

http://pixelworld.pl/

Hm.. Nawet nie działa ;/ Przykre..

Duo:

Filtrowanie ataków DDoS

Nom. A ja jestem japończykiem. ;] Na pewno pliki, które wgram na maszynę będą ataki filtrować.. xD

Fajnie by było gdyby @Blezur się temu przyjrzał lub gdybyś zamieścił rzetelne dowody. Bo jak na razie to moim zdaniem nawet Ci zaufać nie można.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chodzi mi serwer na którym mógłbym to przetestować, czy rzeczywiście działa.

Nie posiadam aktualnie takiego serwera.

Hm..

Dziwnie czuję, że to magicznie wyciąga pliki z serwera ;]

Primo:

http://pixelworld.pl/

Hm.. Nawet nie działa ;/ Przykre..

Duo:

Filtrowanie ataków DDoS

Nom. A ja jestem japończykiem. ;] Na pewno pliki, które wgram na maszynę będą ataki filtrować.. xD

Fajnie by było gdyby @Blezur się temu przyjrzał lub gdybyś zamieścił rzetelne dowody. Bo jak na razie to moim zdaniem nawet Ci zaufać nie można.

Czy nie działająca aktualnie domena oznacza nie działający serwer w trakcie testów?

Jeszcze raz przypominam:

Tester otrzymuje TESTOWĄ wersję plików, a nie od razu gotowy serwer w wersji finalnej, bez aktualizacji.

Czemu system ma wyciągać pliki z serwerów?

Wiem że niejaki kukubaczek posiada w swoich pluginach backdoory, ale bez przesady - dlaczego system który ma CHRONIĆ serwery, miał by je niszczyć. Do tego albo trzeba posiadać ciekawszy serwer, albo zapłacić - więc na co by tu były backdoory jeżeli sam system generuje zyski.

##AKTUALIZACJA STRONY

xyz
Opublikowano

Zakaz handlu na forum! Dodatkowo, jeżeli coś jest udostępniane, to dla wszystkich w temacie, a nie już w prywatnych rozmowach - chcemy zapewnić bezpieczeństwo użytkownikom, a takie zachowania temu nie sprzyjają. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...