Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szumienie słuchawek po włączeniu gry

TitanYasuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem, czy to odpowiednie forum by pisać o problemach z słuchawkami, ale mam nadzieje, że ktoś zna się na rzeczy.
Otóż niedawno kupiłem słuchawki Razer Kraken USB (proszę, byście nie pisali że mam je sprzedać i kupić porządne) i wszystko jest dobrze gdy oglądam filmy, słucham muzyki czy nic nie robię na pulpicie czy przeglądarce. Problem następuje wtedy, gdy włączam CS:GO. Nagle występuje LEKKI, BARDZO CICHY szum, brzęk, prawdopodobnie lewej słuchawki i nie umiem się go pozbyć. Nawet, jeśli zminimalizuję grę to hałas nadal istnieje. Gdy wyłączę cs to to ciche szumienie ustępuje i znów jest dobrze. Proszę o pomoc, z góry dziękuje.

Opublikowano

Mam te same słuchawki i ten sam problem, mi się z tym nic nie udało zrobić :/

Bardzo je lubię i nie chce zamieniać na inne, ale nie wiem czy nie będę musiał :(

Opublikowano

Ale zaraz. One szumią ci cały czas czy tylko jak cs go jest włączony? Mi szumią nie ma żadnego dźwięku (ale też nie cały czas) na lapku, włączę coś i jest spokój.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ale zaraz. One szumią ci cały czas czy tylko jak cs go jest włączony? Mi szumią nie ma żadnego dźwięku (ale też nie cały czas) na lapku, włączę coś i jest spokój.

Szumią tylko wtedy, gdy mam włączonego cs. W sumie to jest różnie, teraz gram sobie i żadnych brzęków nie słyszę. Nie wiem od czego to zależy, ale jest coraz lepiej. Może moje krakeny się dopiero rozgrzewają bo nie dawno je kupiłem :D

Opublikowano

Ja np. Mam tak że kiedy włączam CS'a to automatycznie podgłasza mi się mikrofon na max i też mam szumy, spróbuj zobaczyć czy u Ciebie czasami nie jest podobnie.

Opublikowano

Mam te słuchawki i te szumienie jest właśnie ich wadą. Oddałem je nawet na gwarancje bo myślałem że to wada tylko mojej sztuki. Oddali mi całkowicie nowe w których jest dokładnie taki sam szum!

Polecam ci aktualizować oprogramowanie i słuchać dźwięku ustawionego na 50% głośności w windowsie. U mnie na tej głośności nie słychać (prawie nie słychać lub sie już przyzwyczaiłem) tego szumu i wyłącz wszelkie opcje typu bass itd. 

Ogólnie lubię te słuchawki jakość dźwięku maja dobrą, ale 2 raz bym ich nie kupił.

AAAAaaaaa i wyłącz te swiatła po bokach!!!!!!! one też powoduja szum!!!!!! Przynajmniej u mnie tak jest!!!!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja odinstalowałem to oprogramowanie do słuchawek, dzięki temu szumią lekko tylko przy włączeniu CS:GO. W sumie to wszystko się zaczęło dopiero po tym, gdy pobrałem to całe oprogramowanie ze strony razera. Na samym początku, gdy pierwszy raz użyłem słuchawki to wszystko było dobrze.

Jeśli chodzi o głośność to używam najmniejszej, bo im większa tym szumy są większe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...