Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest według was najlepszy NFS?

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie dla was jest najlepsze Need For Speed? Oglądałem fora i wymieniali praktycznie Underground i Underground 2, pytam bo szukam Need for speeda, z filmikami takimi jak w aktualnym Need for Speed 2015, za pomoc Thx. 

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Witam, jakie dla was jest najlepsze Need For Speed? Oglądałem fora i wymieniali praktycznie Underground i Underground 2, pytam bo szukam Need for speeda, z filmikami takimi jak w aktualnym Need for Speed 2015, za pomoc Thx. 

MW z 2005

szukam Need for speeda, z filmikami takimi jak w aktualnym Need for Speed 2015 

Nie ma zbytnio. Jedynym ze starszych NFSów, który posiada przyzwoite cutscenki jest MW'05. Są też cutscenki w innych grach serii, ale zdecydowanie gorsze - w UG i UG2. W Carbonie też występują, ale wg. mnie są idiotyczne i właśnie one denerwowały mnie najbardziej, gdy przechodziłem grę (szczególnie wnerwiające są kamery z aut bossów podczas wyścigów z nimi - nie możesz się skupić bo ktoś się śmieje jak jakiś koń)  

p.s. świetny temat - najpierw pytasz się o najlepszego NFSa, a potem pytasz o wstawki filmowe (y)

f

Opublikowano

Undercover ma w pełni filmowe wstawki, ale szczerze mówiąc to chyba jedyna zaleta tej gry :v

Samej gry nie mogę polecić, według mnie to jeden z najsłabszych NFS'ów.

Opublikowano

MW 2005

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Underground 2, klimat nocnych wyścigów i tuning była jak dla mnie właśnie w tej części na najwyższym poziomie. Dalej Most Wanted i Carbon w top 3.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

underground 1/2 most wanted 2005 jak dla mnie trzy najlepsze nfs a co do undercovera to jest chyba najgorszy nfs pod względem fizyki jazdy która przypomina granie w ściganki z pegasusa ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale biorąc pod uwagę gry wyścigowe F2P - NFS World zasługuje na wyróżnienie ;)

Mimo studia, które nie interesowało się zbytnio tym co się działo w grze i że były (może lekko przesadzone) mikropłatności.

Ta gra miała potencjał i klimat. Nie było ograniczeń sesji - idealny tytuł do drużynowej rywalizacji i wszelkiego rodzaju eventów.

Emocjonujące wyścigi i szerokie możliwości w zakresie tuningu wizualnego sprawiały, że można było wciągnąć się na długie godziny.

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwsza odsłona (Underground) przeszedłem 6 razy. 

Druga odsłona (Underground 2) przeszedłem 15 razy.

Underground 2015 premiera na PC  17  marca 2016 roku i pewnie też kilka razy przejdę   :)

Opublikowano

Najlepszy nfs dla mnie to hot pursuit 2 z 2002 :D

Nastepnie MW, Carbon, Undergroundy i porsche unleashed

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Polecam ci Need for Speed Undercover bo bardzo lubiłem w niego po grać  :v 
Ale tak ogólnie każdy NFS jest dobry  ;)

Opublikowano

NFS MW z 2005 roku, najepszy NFS w jakiego grałem, mogę w tą grę grać ciągle i mi się nie nudzi ;)

Polecam.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Obecnie NFS 2015 według mnie wymiótł wszystko. 

Wybaczcie ludzie ale jaranie się MW 2005 przestało być modne. To były dobre gry ale za bardzo skupiacie się na wspomnieniach. 

MW bugów jak ser szwajcarski, recenzenci dawali mu maksymalnie 6/10 i komentarze graczy również były nieprzychylne. Teraz wszyscy uważają ją za grę wszech czasów no ale bądźmy obiektywni.. MW był dobry i jedyną rewelacją był świetny soundtrack. 

lownfast

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...