Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tuż mam ak 91 s/s i zostalo mi ok. 30 pkt. skilli i zastanawialem sie czy dać te pkt. w skille na dualle niech ktos mi doradzi.

Ps. jestem po resecie skilli

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

polecam też miecz i tarczę wziąć pod uwagę. Zawsze większy shield jest.

s/s to znaczy sword/shield a ja sie pytam czy dawać pkt w dualle :P

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

Dawaj w dual i sword/shield. Albo na razie wal w sam dual a dopiero na większym lvl dawaj tez w s/s.

Opublikowano

Dawaj w dual i sword/shield. Albo na razie wal w sam dual a dopiero na większym lvl dawaj tez w s/s.

Czytanie z zrozumieniem się kłania. Kolega ma juz s/s i pozostało mu 30 punktów skilli do rozdania na 91 levelu. Patryk zrób ss'a swoich skilli to Ci doradzę czy dawanie w duala będzie miało sens. Zależy jeszcze czy tą postacią grasz legalnie czy też nie.

Opublikowano

Postacią gram legalnie :D zara dam ss

@EDIT:

dekarond.jpg

Jeśli grasz nią legalnie to musisz dodać sporo punktów w mastery!! W ogóle jakim cudem tego uniknołeś? Po pierwsze sword mastery i już masz 9 punktów wykorzystanych i nie na byle co, bo Twój atak z mieczy zwiekszy się aż o 30%!!!. Po drugie Agility czyli minus -4 punkty skilli (4% block rate więcej na pvp to ma wielkie znaczenie). Po trzecie Strength -4 punkty skilli (12% hp więcej!!!). Po 4 shield mastery - kolejne 4 punkty skilli (50 defa więcej). Podliczając musisz rozdać jeszcze 21 punktów nie licząc Insensibility. Według mnie nie ma sensu ładować w duale nie mając mastery z s/s.

Opublikowano

I dzięki o taką odpowiedz mi chodziło acha i czy da sie zrobić reseta skilli i statów po raz 2???

CERNECH_heqwxaq.png

Opublikowano

I dzięki o taką odpowiedz mi chodziło acha i czy da sie zrobić reseta skilli i statów po raz 2???

Niestety tak ale za kase z rl.

@Down 10 Euro. Reset kosztuje 12 tysięcy punktów za 10 euro dostaniesz 15 tysięcy punktów.