Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik - Jak stworzyć serwer sfgame na darmowym hostingu 5v.pl?

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to patrz: :( sflegend.5v.pl

Pomoże ktoś o co chodzi? :)

Tak jest na tym hostingu.

Polecam vior.pl

Wystarczy że napiszesz zgłoszenie z treścią FREEVIOR i otrzymasz darmowy hosting na rok czasu.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik nie przydatny każdy to powinien chyba wiedziec.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie jaki jest haczyk tego że ten hosting jest za darmo?

tam to po pierwsze są lagi ,a czasami (prawie cały czas) wgl. serwer nie działa. lepiej postaw na blutu.pl i będzie git :)  jak Ci nie wczytuje jakichś grafik to podepnij jakąś domenę np. cf

Opublikowano

Lepiej Zrobić serwer Na Stabilniejszym hostingu. :)

Jak kto woli. Ja prezentowałem dla tych, którzy nie chcą płacić za serwer, rezygnując stabilnością. Ale jednak nie każdy darmowy hosting jest aż taki zły, ale z tym 5v ostatnio nie ciekawie się dzieje.

Opublikowano

Lepiej Zrobić serwer Na Stabilniejszym hostingu. :)

Jak kto woli. Ja prezentowałem dla tych, którzy nie chcą płacić za serwer, rezygnując stabilnością. Ale jednak nie każdy darmowy hosting jest aż taki zły, ale z tym 5v ostatnio nie ciekawie się dzieje.

No nie ciekawie. Raz działa raz nie.

Dlatego zawsze można wybrać inny hosting.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja również mam konto na 5v.pl od dłuższego czasu. Faktycznie jakiś rok temu serwer miał co jakiś czas jakieś trudności. Obecnie od dobrego pół roku wszystko u nich śmiga. Jak piszą, wymienili np. dyski na SSD. U mnie gra działa bez problemów, także w sumie chyba problemów już żadnych nie mają i można instalować gierki ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po co komu taki poradnik? Jeśli ktoś nie ogarnia tak prostej czynności jak postawienie serwera na darmowym hostingu, to nie powinien się nawet przymierzać do tworzenia własnego priva.

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...