Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak.com blokuje serwery ts, od Stycznia?

M4sha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lecz nie nadługo. SuperVisor powiedział, że nie obiecuje, ale spróbuje zrobić nowy kod binarny.

Obecnie Anonn i Dejmien mają ten sam co na r4p3 jest ;)

Także kupowanie licki od Anonna to to samo co na r4p3 z tym, że Anonn/Dejmien pomagają czasami jeśli masz problemy...

Maja ten sam kod poniewaz Anonn tych licek nie crackuje tylko ma z r... A potem podpisuje sie tylko pod nimi :) I sprzedaje debilom po 20 dolców :)

+ Wiele botów które sprzedaje mozna znalezc na necie za free:) A sam sie przekonałem ze 1 bot ktorego sprzedaje został napiasny przez jakiegos 15 latka a on bierze za to 15 dolców :)

Opublikowano

Lecz nie nadługo. SuperVisor powiedział, że nie obiecuje, ale spróbuje zrobić nowy kod binarny.

Obecnie Anonn i Dejmien mają ten sam co na r4p3 jest ;)

Także kupowanie licki od Anonna to to samo co na r4p3 z tym, że Anonn/Dejmien pomagają czasami jeśli masz problemy...

tak Anonn i DejmieN wielkie Hakery przerabiają emulator r4p3.net na swój i sprzedają cebulakom po 20$ nie polecam tak samo biorą za timebota 20$ a gosc który napisał bierze 10zł tak samo sprzedają bota którego pisał KlassKai  za 35$ na grupy   a KlassKai za 100zł.Pozdrawiam Anonn VPN-SoftLayer DejmieN cyberghost Premium

Opublikowano

@Anonnus - nie wiem czy wiesz ale pierwotnym twórcą bota na grupy był Gizi z BlackTeam więc nie opisuj takich bzdur który właśnie sprzedaje na swojej stronie.

TimeBot to każdy podpierdziela z SinusBota i go przerabiają. + to opisywanie "Annon i DejmieN" -_- DejmieN ma mbota i tylko zmienił nazwę bota a

Annon dodaje tylko swojego backdoora do licencji które sprzedaje. A i jeszcze usuń reklamę. :) Oraz jakbyś ty czegoś nie ukrywał również na VPN                                                 byś nie latał.

@1373230489-U611928.pngBotals oraz @Hax1or - licencje z r4... :) Tylko je przerabia :D Ale coś słyszałem, że mają coś działać aby nie było "Emulatora". :v

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Jak narazie w tych lickach nie widac nic autorskiego Anonna :) A z chlopakami z r... Mam stały kontakt i jak sami oni twierdza Anonn je po prostu kopiuje :) A czy zrobia cos zeby działało bez emulatora zobaczymy ;]

Opublikowano

Jak narazie w tych lickach nie widac nic autorskiego Anonna :) A z chlopakami z r... Mam stały kontakt i jak sami oni twierdza Anonn je po prostu kopiuje :) A czy zrobia cos zeby działało bez emulatora zobaczymy ;]

Tzw "Anty Mariusz" xD. Na razie chłopaki testują to na net-speak`u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...