Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak.com blokuje serwery ts, od Stycznia?

M4sha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem, że TeamSpeak.com w nowym roku , jest to styczeń. Blokuje wszystkie serwery ts z crackowaną licencją, wiadomo jak to będzie wyglądało, i dali jakiś dzień, w którym to zrobią?

Ps: Pytam po prostu. Bo mnie zaciekawiło, że coś teamspeak.com zaczał działać z piractwem. ;)

Opublikowano

Powiem ci że na wersje beta 3.0.12 już wyszła crackowana Licencja więc wątpię że ją zablokują ^ ^.

Opublikowano

Ale ogólnie 5 Stycznia to wszystko niby mają poblokować ale wątpie skrypt startowy jest pisany binarnie i już stworzyli także cracka pod beta więc pod stabilną wersję też pewnie będzie chyba że się postarają ^^.

Opublikowano

Ale ogólnie 5 Stycznia to wszystko niby mają poblokować ale wątpie skrypt startowy jest pisany binarnie i już stworzyli także cracka pod beta więc pod stabilną wersję też pewnie będzie chyba że się postarają ^^.

Panowie z r..... pracują już nad nową wersją na ich forum jest już temat o nowej wersji..

Także no.. chyba nic z tego blokowania serwerów przez teamspeaka nie będzie..  :D

Wgl z tym blokowaniem to pic na wodę fotomontaż dużo osób już leci na cracku z tego co widać a jakoś serwery stoją i stoją pomimo zgłoszeń..  B)

Opublikowano

Bo teamspeaka to juz nie obchodzi :D Ja natomiast juz dawno mam cracka na nowa wersje :) I to nie od supervisora ;& I nigdy nie poblokują crackow bo by od poczatku musieli zablokować darmowe 32sloty :D

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Cracki nigdy nie zostaną zablokowane, jest to praktycznie nie możliwe do zrealizowania.

Opublikowano

Sami wprowadzili cracki na rynek, a teraz chcą blokować :v

Konkurencja rozdaje za free.

Jest to niekorzystne np. dla mnie, gdy płacę za licencje, a taki Kowalski leci na cracku.

Osobiście trzymam kciuki, żeby wytępić tą plagę. Niestety musieliby puścić falę banów.

Opublikowano

Puszcza bana a 5 minut później kolejną maszynę ktoś kupi... I czekamy kolejne 2-3 tygodnie na kolejnego bana hehe

Jakby chcieli to i tak nie zablokują tego nigdy...

76561197995979834.png

Opublikowano

Strzeże to oni tego nie zablokują 5stycznia ma wyjsc stabilna wersja 3.0.12 lecz polecam samemu zabezpieczyć się przed exploitami bo exploit dalej działa na tą wersje :P.

Opublikowano

@Anonnus Tak tylko że jak sama nazwa mówi są to testy beta 3.0.12.. 

Już dość dużo osób ma problem z tym exploitem więc już TS.com o tym wie , raczej wypuszczą stabilną wersje 3.0.12.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

@Anonnus Tak tylko że jak sama nazwa mówi są to testy beta 3.0.12.. 

Już dość dużo osób ma problem z tym exploitem więc już TS.com o tym wie , raczej wypuszczą stabilną wersje 3.0.12.

No tak tak ale wątpie by to zablokowali bo i tak i tak będzie nowy exploit wkrótce ^^.

Opublikowano

A wie ktoś wgl jak zablokować taki exploit?

Tak Praktycznie się domyslam i sprawdziłem i działa :P chcesz wiedzieć pisz gg :P.

Opublikowano

Tak Praktycznie się domyslam i sprawdziłem i działa :P chcesz wiedzieć pisz gg :P.

Nie mam GG, możemy na prywatnej wiadomości?

Opublikowano

Mam pytanie mam maszyne na n..... lecz jak odpalam AccountingServerEmulator-Linux to w ogóle mi sie nie chce odpalić ;x.... próbowałem na każdym systemie linuxowym.... ktoś może pomóc ?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@PosluchajMnie 

Mpcforum nie spierwa piractwa. Szukaj sobie gdzie indziej.

+ na net-speaku nie odpalisz crackowanej licencji.

76561197995979834.png

Opublikowano

Netspeak blokuje crack licencje 

Lecz nie nadługo. SuperVisor powiedział, że nie obiecuje, ale spróbuje zrobić nowy kod binarny.

Obecnie Anonn i Dejmien mają ten sam co na r4p3 jest ;)

Także kupowanie licki od Anonna to to samo co na r4p3 z tym, że Anonn/Dejmien pomagają czasami jeśli masz problemy...

both have the sha256: e43fa89c99733e2efe069a08461fb6832438d5fc1487e21b3daf579de4b510df

Opublikowano

Byłoby świetnie, jeśliby się tak stało.

Wiele serwerów padłoby, a dzieci pokroju 13-16 lat nie zakładałby serwerów, których prowadzić nie umieją.

Zbyt świetne, by prawdziwe... Musieliby przebudować cały system licencji i aplikację TeamSpeaka, co wiązałoby się z kolosalnymi zmianami.

Aby mieć 100%-tową pewność o zabezpieczeniu przed różnego rodzaju crackami musieliby usunąć możliwość zakładania serwerów "No-License" z 32 slotami, a tego nie zrobią, bo padnie ich marketing.

Nawet jeśli powstałoby coś, co uniemożliwiłoby robienia działających emulatorów, to i tak nie zlikwidują cracków do wersji, które są obecnie.

Przecież oni nawet nie mają dostępu do tego... Każdy odcina im dostęp do jakichkolwiek działań i tworzy serwer na środowisku, do którego nie mają żadnych praw.

Korzystanie z cracka, to nic innego, jak wykorzystywanie programu TeamSpeaka z własnym zapleczem...

Na dodatek biblioteki, które w nim występują nie są idealne. Serwery, które stoją właśnie na tych crackach są podatne na wiele exploitów, które w wersji oryginalnej zostały wyeliminowane.

Tylko o tym się nie mówi... Bo z tych "nie-licencji" korzystają jedynie ludzie, którzy o tym nie mają pojęcia.

Obecnie Anonn i Dejmien mają ten sam co na r4p3 jest ;)

Przecież to nie jest Anonn'a crack. On jedynie udostępnia plik, który znalazł w necie.

Człowiek bardzo żałosny, który próbuje być anonimowy, podając swoje dane na tacy.

Gdzie w tym kraju jest policja?

Znajdzie na zagranicznych forach nowe exploity, wynajmie maszynę od islamisty i myśli, że robi na kimś wrażenie? :v

A potem przychodzi na MPC, pisząc że zaoferuje komuś pomoc w tworzeniu serwera, bądź zostanie SA.

17 letni specjalista, który nie potrafi nawet zabezpieczyć swojej strony internetowej oraz TeamSpeaka, na którym sprzedaje nieswoje nielegalne licencje... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...