Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP.X] Azazel Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku ostatnich dni straszna bida się zrobiła z graczami,czy to rano czy wieczorem
so7cqc.jpg
Najwięcej jak widziałem było online około 100 graczy

Stan na dzisiaj,połowa tego przy arenie stoi
1px7hi.jpg

sig2@502556012@eu@30@1@01111000111111@0011001000001@10111@-1@0.png
Opublikowano

Od kilku ostatnich dni straszna bida się zrobiła z graczami,czy to rano czy wieczorem

so7cqc.jpg

Najwięcej jak widziałem było online około 100 graczy

Stan na dzisiaj,połowa tego przy arenie stoi

1px7hi.jpg

1/4 to afk cash farmerzy.. Tak poza tym to wkurzył mnie admin bo miało być Balance PvP a tu nagle rk z tb 70-110k/skill, ex-ass 75k/skill co lepsze sorcem mam ponad 17k eva z bufami i jeszcze nikt mnie nie z missował, bo każdy trafia. 

ubh6c.png
Opublikowano

Nie umieli sobie poradzić ze zbugowanymi buffami to poprostu usuneli system elementów ;)

I wrócili do punktu wyjśćia czyli pvp na 3 skile ;)

Z tego co wiem ktoś ojebał konta kilku graczom i co ciekawe żadnego rollbacka nie bylo;P (musiałeś zrobić ss ze stanem tego co miałeś lol )

Tak tak wyglada na to ze ponownie zamiast zmniejszyć power tripple ponownie zwiekszyli ahaha

Opublikowano

cap lvl wbijesz w 1h Ale z pomocą przy zadaniach. Masa rzeczy zbugowanych Serwer wyłącznie do zabawy z nudów Na coś dłużej nie polecam 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A masz wogule jakis pewny server na ktorym mozesz pograc dłuzej teraz?

Obecnie GenericName02 Chociaż obecnie na Azazelu nowy patch był i ponoć sporo doszło 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Obecnie GenericName02 Chociaż obecnie na Azazelu nowy patch był i ponoć sporo doszło

Co do Gn02 server jest z lepszych z zabezpieczeń.

Lecz staff można powiedzieć jest przekupiony, ADM robi tak jak GS zagrają, kto grał dłużej wie o kim mowa. ;(

A szkoda ze tak się dzieje bo stracił sporo ludzi w ciągu 1,5 miecha.

Owszem polecam bo na tą chwile nie ma żadnego servera gdzie można było by się lepiej zabawić niż na nim.

Ale grać z przekupioną administracją, i z HGM który ma postacie na max z ulepszeniem za darmo i ADM ukrywa że żaden HGM nie gra, wszystko się da sprawdzić i się dowiedzieć prawdy. Również wiadomo o kogo chodzi! ;)

Sądziłem że GN02 będzie jeden z lepiej zadbanych serverów pod względem staffu lecz rozczarował i on mnie.

Oczywiście wyrażam swoje zdanie by nie urazić innych grających. Zresztą sami też to potwierdzą.

Powiadasz nowy patch, który jest bez sensu ;(

Rk bije od 20-32x3, prócz tego asassin zwykły staje też się lepszy mowa o skilu "sztorm".

Reszta postaci jest "Zniszczona" ujmę to tak. Adm pvp balance zrobił za pomocą usunieci elementów, co wystarczyło usunąć skil "charm"z auto-buff dodał wiecej ilości hp/title i ataku, czy to normalne hmmm pewnie że nie.

Za każdym patchem inna postać jest "OP". Server bez dobrego zabezpieczenia, czeste DoSS i okradanie kont na wielką skale, sądzę że baza danych już wyciekła.

Zostaje wybrać GN02 lub oczekiwać jakiegoś servera.

Przydały by się stare 777. ;)

Pozdrawiam BeforeYou! ;)

123695094.png

Opublikowano

Co do generic02 ten gs o którym mowa już nie ma gs (teoretycznie) co nie zmienia faktu, że swoją pracę wykonał- w ponad miesiąc ponad połowa ludzi odeszła (troche ludzi tam teraz gra ale wszyscy praktycznie nowi).

Tak to już jest jak się nie umie przegrywać ;(...

Po przegranym dcs-e nagle mamy upa który odwraca wszystko o 180 stopni, żeby jej gildia (w której oczywiście gra szanowny pan hgm w full setem b9-kto tam gra wie jak cholernie trudno go zrobic! ) mogła ponownie zdobyć to "co jej się należy".

Wniosek taki: po co grać fer skoro lepiej płakać(gs) a gm zrobi wszystko o co prosisz hhha ;)

Z jej gildii nigdy nikt nie dostał bana za insult ba nawet haki a inne gildie bany za nic to już chyba lekka przesada.

Ale na chwile obecna jeden z lepszych serwów chyba ;)

Opublikowano

Dużo ludzi gra? Mam tam nocnego i Rycka 185, nocny set i kusza z IS, kusza +30, wszedzie korale 15, rycek tylko miecze +27, jak ktoś chce to mogę dołączyć i pograć coś :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Nowy update w drodze :D

Jaki uptade ? :D 

btw. trochę mało ludzi ostatnio się zrobiło, ale wejdę po nowym uptade jeżeli takowy ma się pojawić ^^

Zapraszam na serwer. Nowy update w drodze :D

btw. trochę mało ludzi ostatnio się zrobiło, ale wejdę po nowym uptade jeżeli takowy ma się pojawić ^^

ubh6c.png
Opublikowano

PvP update :)

Opublikowano

Nic już nie pomoże. Czekam tylko jeszcze na ten Uptade. Choć i tak wszystko jest tylko na bazie IS. Jeszcze jak dadzą PvP Tokeny to IS to wieszam krzyż nad tym privie. 

Jedynie co to mogą zrobić Free Cash i dodać parę fajnych rzeczy do IS to ktoś może wróci, bo jak widać na przykładzie LC 300 nawet 1kk cash nie pomogło :)

ubh6c.png
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...