Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameThuVN Season 10 Episode 2 exp1000

esemoka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NIe jestem administratorem, publikacja zaczerpnieta z innego forum. Serwer już troche stoi sądzac po resach. Jeśli nie zalezy Ci na topce, a na dobrej zabawie to zapraszam.

One of the few fully working Season 10 episode 2 servers with New Character (Lancer)
Zen matters , dynamic reset system , semi populated servers .

http://global.gamethuvn.net/

Rates x800

Commands : /addstr /addene /addagi /addvit /addcmd /post
/freestr, /freeagi /freeene /freevit /freecmd Resets those stats
/freemaster to reset point master stats
/xemdo <char name> to view other player item.
/vitri <char name> to view other player position
ctrl+F8 hides the game
Button "H" hides interface (usefull if your computer is old)
Fully HD graphics with multi types of size up to 1900x1680
Multi language client (4 languages for now )
Really WELL optimized game client (doesn't lag your computer ctrl+f8 and play any other game the old bug when clicking CTRL would lag/freeze your screen is fixed) i for example run double clients in backgroudn in hide mode and play WoW/CS Go without any problems / fps issues and my PC isn't even top notch.

- You can hunt muun pet from lorencia, noria, elbeland, karutan. (Only one with All new Muun and fully working Muun pets )

FULLY Working RECONNECT SYSTEM (turns MuHelper ON after dc aswell)

Shops got +9+l+option items to make it easier
Constants Events Lucky hours / Lucky zen events (increase on drop)

Fully working Group search / Guild search system.

In order to gain wcoins use market / reset / online time / bring a friend.
Xshop DOES NOT have Lucky Item sets / OP items . Only your typical pets/seals/buffs (4th wings +25% dmg increase)

Reset system :
1. First reset: 1000 Point .
From 2 - 50 reset: 300 point.
More than 50 reset: 200 point.
If you reset > 500, limited 5 reset per day
2. First reset to 10 reset need 200 level, 11-20 reset need 300 level, more than 20 reset need 400 level

3. Reset cost is free.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadłem przetestować Glow Lancera. Mogę powiedzieć, że serwer jest dopracowany. Z minusów to średnia ilość online(lub po prostu same afki).

Opublikowano

PObrałem, przetestowałem i to, co moge napisac! Serwerek bardzo przyjemny! Polecam do zabawy jak i powaznego grania, co do online to troszke luda tam siedzi, nie przesadzajmy. Pliki starannie dopracowane, na piąteczke. Zero lagów, ścin etc. Gra się bardzo miło, dla kazdego znajdzie się jakieś  party jak i gildia. Pod klawiszem "N" Mozna poszukac sobie druzynki, ktora ma wolne sloty i automatycznie dolaczyc. Natomiast pod "P" Mozna obadac, kto jakie w sklepiku itemsy wystawil i zakupic.

Daily eventy są mega! Do tego dochodzi Stadion! Calkowity rozpizdziel, tak to powinno wygladac na kazdym serwerze!: D

Resety robimy w grze, u NPC'a w Lorce - Kolejny atut!

Pierwsze 10 resów robimy na 200 lvl

Od 10 do 20 na 300

Powyzej 20rr na 400

I wiele, wiele innych nowości jak dla mnie które mógłbym wypisywac i mile wspominac!

Serwerek zaskoczyl mnie pozytywnie! Byc moze dlatego, ze to pierwszy sezon 10 na ktorym gralem, 8/9sezon odpuscilem sobie. Mniejsza o to.. Jak Wam się nudzi to zasysajcie i wbijajcie!

Polecam! : )

Opublikowano

Fajny serwerek, miło się gra. Zapraszamy do polskiej gildii Ferajna. W tej chwili nie gra za wielu polaków ale zawsze coś może się rozkręcić więc zapraszamy.

Opublikowano

Mozna liczyc na pomoc na starcie :)

Początki trudne, zwłaszcza ze zdobyciem ZEN.

Polecam wbic ze dwa resy w d3 , dodac punkty w agi/ vit - pozniej poszukac druzynki w k2 ;) uwalic się z taką watachą, ustawic helpera i podnosic zen/ kamyczki/ itemsy exc ;p moze akurat cos podwędzisz ;p

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...