Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Poprawione statusy na wersji mobilnej

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nowej wersji forum będzie to dostępne. Nie widzę sensu teraz tego naprawiać. :3

Neutral.

Opublikowano

Po nowej wersji forum będzie to dostępne. Nie widzę sensu teraz tego naprawiać. :3

Neutral.

nowa wersja forum.. znam tę legendę. 

Opublikowano

Nie. Zmienienie na pełną wersje długo nie zajmuje.

Na HTC i nawet takim gów*** jak Galaxy Ace gt-s5830 mi to nie robi problemów. (ale na Galaxy można spotkać lagi :) )

Opublikowano

Nie. Zmienienie na pełną wersje długo nie zajmuje.

Na HTC i nawet takim gów*** jak Galaxy Ace gt-s5830 mi to nie robi problemów. (ale na Galaxy można spotkać lagi :) )

To to ja wiem, tylko po to jest wersja mobilna żebym nie musiał ładować tony grafik :v szkoda mi neta xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

@Calme to już niestety problem osoby która nie ma tego neta. Na sylwestra miałem tylko 4 MB neta, a jakoś mi na forum starczyło, żeby ogarnąć kilka rzeczy na pełnej wersji.

Opublikowano

@Calme to już niestety problem osoby która nie ma tego neta. Na sylwestra miałem tylko 4 MB neta, a jakoś mi na forum starczyło, żeby ogarnąć kilka rzeczy na pełnej wersji.

to nie argument 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tylko w przeciwieństwie do Ciebie, ja nie używam neta tylko do forum. Po to jest wersja mobilna abym mógł przez telefon wejść na forum i prosto przejść do działu. Na telefonie nie jest mi potrzebne logo działu, lista użytkowników, nowo stworzone tematy, topka reputacji itd.

Opublikowano

Tylko w przeciwieństwie do Ciebie, ja nie używam neta tylko do forum. Po to jest wersja mobilna abym mógł przez telefon wejść na forum i prosto przejść do działu. Na telefonie nie jest mi potrzebne logo działu, lista użytkowników, nowo stworzone tematy, topka reputacji itd.

Jakbyś wchodził najpierw do działu potem byś wciskał "Pełna wersja" to byś nie miał jego loga, a przy tym milon innych działów, tak samo z topką reputacji oraz listą użytkowników. Chodź sam nie wiem po co bronisz się pełną wersja na stronie głównej, przecież Ty chcesz do statusów.
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...