Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop blasków WP 78 lvl kontra body 50 lvl

kamugo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przejdę od razu do rzeczy. Niedawno dropiłem blaski wp-kiem w red lesie i leciało mi ok. 50 na godzinę, tylko było ciężko o spota oraz driady i pniaki mocno wkurzały (były bardzo wolne i czasami się bugowały). Teraz myślę czy może nie lepiej podropić moim dropkiem 50. Pod uwagę biorę golemy na sohan oraz żabki koło zjawy. Z full EQ, alchemią i wierzchowcem na 150 Defa będę go miał około 600, bloka 8% buffy ok. 35%,boczuś,ok. 18k hp skille aura m9 berek m8, ribek 31 śr kd +4 więc powinienem uciągnąć. Zastanawiam się tylko jak to będzie dropić na tej sohan, czy dużo tam jest ludzi, czy nie lepiej w świątyni,czy nie wydam za dużo na pelerynki (3kk na samosie za 20,blaski po 1.7kk), po prostu chodzi mi o wypowiedzi osób które dropiły w wyżej wymienionych miejscach.

Opublikowano

W świątyni lepiej ci będzie na którejś platformie. Co prawda ja na 42lvl, jednak leciały dobrze, więc tobie też nieźle powinny jeszcze lecieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...