Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Skin AK Wulkan CS:GO za konto Metin2.sg

Desant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy:  Skin AK-47 | Wulkan

Metoda kontaktu: Forum

Opis rzeczy: AK-47 | Wulkan || Zewnętrze: Ślady używania wartość 18€ (75zł)

Oczekiwana/oferowana cena: konto na serwerze Metin2.sg

Zdjęcia/inne informacje:

akvulcanj_wweeaes.png

Opublikowano

Bardzo głupie pytanie. Oczywiście że pierwszy transakcji nie przeprowadzę, gdyż 18 euro drogą nie chodzi tak samo jak rzadkość tego skina.

@Edit

Jako że padło już pytanie kto daje pierwszy, dodam że odpada abym to ja pierwszy dał, zarazem powiem tylko tyle że jeżeli komuś w głowie oszustwa to proszę nawet nie wchodzić w ten temat, oszustów nie akceptuje i nie zamierzam być na tym stratny. Natomiast osoby zainteresowane, proszę o dawanie screenów, z postaci

@Edit 2:

Skin wymienię także za itemy na Metin2.sg.

Opublikowano

tak samo osoba dająca konto w metku powie to samo, że 75zł drogą nie chodzi i koniec transakcji... :) proste ;)

Dla mnie to nie robi problemu możemy transakcję, przełożyć nawet na serwis allegro, gdzie na tacy będę miał dane osobowe osoby wymieniającej się, tak samo jak osoba wymieniająca się będzie miała moje dane osobowe.

@Edit:

Po za tym nie nabijaj postów bezsensu, nie jesteś zainteresowany to proszę nie potrzebnymi komentarzami nie sypać, gdyż to do niczego nie prowadzi.

Opublikowano

42 lvl wp fms 21 sr +9, boj okragla +7 szamanka 26 lvl bodajże nasior z lez na 54 1.5k hp moge wymienic za cos tanszego.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

42 lvl wp fms 21 sr +9, boj okragla +7 szamanka 26 lvl bodajże nasior z lez na 54 1.5k hp moge wymienic za cos tanszego.

Nie no takie rzeczy to ja mam :P sam aktualnie mam na sg 45 lvl sms 41sr itp :P chodzi mi bardziej o jakieś lepsze rzeczy np na lvl 50++++

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...