Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam myszki do 100zł

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam myszki (gamingowej jeśli warto):

• 50-100zł
  • Minimum 3 przyciski programowalne (płyta w zestawie, lub sterowniki do pobrania), 1 przycisk zmiany dpi, 3 programowalne
  • ma dobrze leżeć w ręce, czyli raczej nie za mała, kciuk ma nie leżeć na bocznych przyciskach
  • brak żadnych idiotycznych skrótów typu lpm+ppm zmiana dpi
  • przewodowa
  • miałem jakiegoś natec genesis (kupiony w czerwcu rok temu za 100zł, niedawno padł lpm), więc coś tego typu mogło by jak najbardziej być. A4Tech też jest podobno dobry

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Palm grip. Ten Natec był pod to zrobiony, przyjemnie mi się go używało. A4tech bloody a9 podobno ma płatne oprogramowanie.

Opublikowano

To tyle mi wystarczy. Nie jestem żadnym prosem z csa, wystarczą mi normalne funkcje. Dzięki za pomoc, jeszcze poczekam, bo może ktoś coś wie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ref

Okazało się, że mam zapasową myszkę, ale w końcu przyszedł czas, żeby kupić coś porządnego.

Domyślam się, że nie było żadnego wielkiego postępu technologicznego, i ten a4tech dalej jest najlepszą myszką na rynku w tym zakresie cenowym?

Mam jednak pewne zastrzeżenia - z tego co widzę, jest to mysz lubiana przez graczy csa, a ja gram we wszystko, i nie wiem, czy to potem będzie ładnie działać. 

Jakoś lubię myszki od natec, nie byłoby jakiejś tej marki?

Edit

Chyba się skuszę na gx68. Niby raz to miałem (padła kilka miesięcy temu), ale to po prostu poezja. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jaki ona ma sensor, ale jak chcesz Nateca to bierz GX57, koledze poleciłem, kupił i świetna mysz :)

Czy to nie przypadkiem ten claw grip? 

Opublikowano

Nie wiem jaki ona ma sensor, ale jak chcesz Nateca to bierz GX57, koledze poleciłem, kupił i świetna mysz :)

Palm grip, można jeszcze na niej stosować fingertipa (clawa od biedy też, ale wygodnie nie będzie). Ma sensor A3050, czyli najlepszy sensor optyczny w tym budżecie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Palm grip, można jeszcze na niej stosować fingertipa (clawa od biedy też, ale wygodnie nie będzie). Ma sensor A3050, czyli najlepszy sensor optyczny w tym budżecie.

Czyli biorę ją pod uwagę, bo jest ładna, i raczej porządna, bo ogółem z tego co widziałem Natec cieszy się dobrą opinią. 

Opublikowano

Czyli biorę ją pod uwagę, bo jest ładna, i raczej porządna, bo ogółem z tego co widziałem Natec cieszy się dobrą opinią. 

Do tej całej porządności miałbym uwagi, ale to mysz  za 80zł i nie ma co cudów oczekiwać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ref

Czytałem opinie, i nikt nie był niezadowolony. Ja też nie jestem jakimś prosem z cs'a, więc nie wyczuję czy sensor jest słaby, czy mocny itd. Krótko mówiąc, kupuję. Jak znajdziecie jakieś ciekawe oferty (allegro, ceneo itd) której cena razem z przesyłką nie wynosi wyżej niż 105zł, to napiszcie. Szukam teraz jakiejś, ale staram się nie przepłacić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...