Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić mając 15 poziom?

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gram na Samosie w królestwie Shinsoo. Mam poziom 15 i ekwipunek: Mnisia Zbroja Płytowa +6, Hełm +6, Tarcza +6 i buty +6. Jak wiemy, jest event świąteczny, dobra okazja do zarobku.

Gdzie mogę expić, by:

- była równowaga pomiędzy eventem świątecznym jak i expieniem oraz zarobkiem Yangów na spotach

- szybko zdobyć 30 poziom

- nie wydać ani grosza w Item-Shop.

Ostatnio zdobyłem Kamień Duszy Przyspieszenia +3, ciekawe, ile jest wart, bo może bym go sprzedał. Nie mam zbyt dużego majątku, a oto mój ekwipunek, czyli niepotrzebne graty. Nie ma tam nic specjalnego, skrzynki na 10 poziom nie otwierałem, znaleźć można tam tytułowy Kamień Duszy Przyspieszenia +3. Wszystko +0 do +2. Mam 100.000+ Yang.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja to bym biegał po m1 i ubijał metki 15/20/25 lvl, i przy okazji czyścić spoty jakie dasz rade, będziesz miał z tego skarpetki, talie no i jakieś ku/kd z metków.

harley.png

Opublikowano

ale wez pod uwage że masz 15 lvl. Mógłbyś ubijać metki +50 gdy by dawał rade w co wątpie, ale drop nie byłby ani troche lepszy. Zapewne byś miał lepszy drop z metinów 10 lv niż 35.

harley.png

Opublikowano

ale wez pod uwage że masz 15 lvl. Mógłbyś ubijać metki +50 gdy by dawał rade w co wątpie, ale drop nie byłby ani troche lepszy. Zapewne byś miał lepszy drop z metinów 10 lv niż 35.

Ostatnio ubiłem na 25 w jakieś 15 minut na tym ekwipunku i wtedy właśnie polazł ten KD. Mam trochę KU jeszcze, ale mało warte. Może masz rację, ale nie sądzę, by była równowaga, przedstawiona niżej.

doświadczenie = zarobek = przedmioty

A może nie mam racji? Trzeba by spróbować.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Exp po prostu. Nic wiecej

Może tak: Exp na mobach, z których lecą jakieś przydatne ulepszacze, w tym Niedzwiedzie (żółć, skóra), tygrysy(skóra), Zaprzysiężone(ornamenty, wstęgi itp). I Przy okazji ubijaj każde metiny jakie widzisz, tak szybko wbijesz lvl, i zdobędziesz ku/kd z metków, oraz sporo ulepszaczy które możesz użyć albo sprzedać.

Ja ogólnie gram teraz na 3 kontach na raz, 2 są dropami i jeden to body na 15 lvlu. Wchodzę na niego często w godzinach 19-21 i bije metiny, bo wtedy dropią z nich wierzchowce, a nie robię tego na swoim 35 w m2 bo nie mam jeszcze bojowca i strasznie wolno idzię ubijanie tych metinów, oraz jest strasznie dużo ludu wtedy ~ każdy sobie robi na złość.

harley.png

Opublikowano

Rób poprostu to co większość ludzi na każdym serwerze podczas eventu świątecznego...

Potrzebne rzeczy:

*broń 1lv taki + na jaki cie stać

*zbroja 1lv +6

*tarcza 1lv+6

*hełm 1lv +6

@ masz 100k yang więc za 36k u handlary kup duże czerwone mikstury 200x i to wystarczy.

Robisz postać z takim ekwipunkiem, bierzesz reniferka i grzaniec od Mikołaja i idziesz na psy dropić skarpety. Na 10-13lvu będziesz miał już 5 skarpet po czym idziesz, oddajesz je otrzymujesz prezent od Mikołaja otwierasz, robisz druga postać, przekładasz ekwipunek i tak w kółko aż nie dropnie Ci jakaś dobra rzecz z prezentu np. Kamol Duchowy warty 5-7kk.

Jak chcesz się teraz wzbogacić to tylko najłatwiej w taki sposób ewentualnie jak nie chce ci sie tak usuwać i robić nowych postek to bierzesz renifera, grzaniec i idziesz expić swoją postać. Skarpety też będą dropiły.

...

Opublikowano

Na twoim miejscu poszedlbym do m3 ;) . Broni na 30 lvl nigdy za wiele a i tak bardzo rzadko nie dropia , osobiscie mi poszly 2 fmsy i koziki w 1h ( bez rekawicy ) , wiadomo zalezy to od farta ale mysle , ze nocka na m3 + rekawiczka i jestes niezle dorobiony do 30 lvla + . 15 lvl to jednak za duzy poziom jak na m3 ( chyba ze bijesz czarne niedzwiedzie , z nich leca Riby i inne duperele typpu 5-katna tarcza , ktora takze potrafi sie sprzedac za dobra sumke ;) . Jednak na drop fms , antykow czy kozikow najlepiej zrobic postac 10 lvl ( polecam mentala ) , wybonowac mu mnisia 1-2k HP ( dodania , zmianki dropia ze skrzynki ucznia na 20 lvl bodajze ;) ) . 

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...