Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo, "darmowe" skiny do każdej postaci

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program już nie działa, można usunąć temat.

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Kolega już wyłapał za to bana, wszelkie próby odwołania od bana kończą się porażką.

Opublikowano

Pobrałem, zarejestrowałem, zalogowałem, próbuję wskazać lokalizacje lola, klikam te .admin i gówno, zresetowałem 40 razy, niby się zapisało ale dalej nie działa.

Pobrałem, zarejestrowałem, zalogowałem, próbuję wskazać lokalizacje lola, klikam te .admin i gówno, zresetowałem 40 razy, niby się zapisało ale dalej nie działa. Pomóżcie proszę xD

Pobrałem, zarejestrowałem, zalogowałem, próbuję wskazać lokalizacje lola, klikam te .admin i gówno, zresetowałem 40 razy, niby się zapisało ale dalej nie działa. Pomóżcie proszę xD

Opublikowano

Fajna sprawa, wkoncu moge miec wszystkie skiny, dzieki

Fajna fajna. A pózniej jeszcze fajniejsza jak logując sie widzisz Perm bana :D

Zrozumcie ze rito to bardzo łatwo wykrywa

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...