Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo, "darmowe" skiny do każdej postaci

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym poradniku przedstawię Wam instalację, działanie oraz każdą funkcje programu MK-Jogo. Na starcie chciałbym zaznaczyć, że obecną chwilę jest szansa, że osoby, które tego używają MOGĄ otrzymać ostrzeżenie ze strony Riot Games. Osobiście jednak używam tego od początku powstania programu (wcześniej jeszcze innego, który teraz jest tylko premium BoL) i nie otrzymałem ostrzeżenia, bana, czy czegokolwiek innego, co mogłoby negatywnie wpłynąć na moje konto.

Sposób jest prosty, wystarczy używać samych skinów bez innych dodatków, które oferuje w/w program, ale o tym niżej - opiszę dokładnie, co wyłączyć, a co zostawić.

Oczywiście, pierwszym krokiem będzie rejestracja w serwisie MK-Jogo oraz pobranie programu z oficjalnej strony ich twórców.

Download:

http://www.mkjogo.com/en/

Klikamy u góry przycisk 'download'.

http://account.mkjogo.com/user/login

Za pomocą podanych tutaj danych będziemy logowali się do programu.

Kolejnym krokiem jest instalacja, myślę, że każdy poradzi sobie z nią bez najmniejszego problemu, dlatego też nie będę tutaj opisywał tego w jakiś szczegółowy sposób.

Po pobraniu i zainstalowaniu musimy najpierw włączyć program (z uprawnieniami administratora), zalogować się, a następnie wejść w zakładkę 'Features', kolejno w 'Game Path' i wybieramy plik lol.launcher.admin, który znajduje się w głównym folderze, gdzie zainstalowaliśmy League of Legends.

Przejdźmy teraz do funkcji, które wyłączamy (wszystko w spoilerach) - rzeczy zaznaczone kolorem czerwonym oznaczają, że dany kwadracik musi być odznaczony:

1. 6475567700_1451406451.jpg

2. 9860232100_1451406487.jpg

3. 8295208400_1451406553.jpg

4. 6017909400_1451406608.jpg

Przejdźmy teraz do meritum tematu - czyli używanie programu.

1. Uruchamiamy League of Legends, logujemy się itd.
  2. Uruchamiamy program MK-Jogo
  3. Przechodzimy w zakładkę Features > Change skin (http://scr.hu/9mx2/sn9ny)
  4. Wybieramy interesującą nas postać z listy, wybieramy skina i klikamy 'Apply to game' (http://scr.hu/9mx2/45yb1)

To tyle, program możemy także uruchomić np. w ekranie wyboru bohaterów, wtedy też zadziała.

Opublikowano

Riot aktualnie traktuje MK JOGO jako urządzenie stron trzecich. Jak można się domyślić Riot banuje za używanie tego programu.

Myślę że poradnik jest nie potrzebny chyba każdy wie jak zainstalować prosty program oraz jak ustawić skina.

Co do gramatyki wyglądu poradnika to wszystko dobrze tak trzymać ale bardziej widziałbym cię w poradnikach do postaci. 

Pozdrawiam

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

mk jogo spoko program, lecz podobno ostatnio mozna bylo dostac za niego bana;)

Można wciąż, ale tak jak pisałem wcześniej - Riot najpierw wysyła ostrzeżenie, a mimo wszystko ja nawet tego ostrzeżenia nie otrzymałem ;)

Riot aktualnie traktuje MK JOGO jako urządzenie stron trzecich. Jak można się domyślić Riot banuje za używanie tego programu.

Myślę że poradnik jest nie potrzebny chyba każdy wie jak zainstalować prosty program oraz jak ustawić skina.

Co do gramatyki wyglądu poradnika to wszystko dobrze tak trzymać ale bardziej widziałbym cię w poradnikach do postaci. 

Pozdrawiam

Głównie tu chodzi o funkcje, które muszą być wyłączone, aby zminimalizować szansę na otrzymanie negatywnych akcji na koncie do minimum. Jeśli chodzi o poradniki do postaci, to myślę, że "coming soon". :D

Opublikowano

Można wciąż, ale tak jak pisałem wcześniej - Riot najpierw wysyła ostrzeżenie, a mimo wszystko ja nawet tego ostrzeżenia nie otrzymałem ;)

Głównie tu chodzi o funkcje, które muszą być wyłączone, aby zminimalizować szansę na otrzymanie negatywnych akcji na koncie do minimum. Jeśli chodzi o poradniki do postaci, to myślę, że "coming soon". :D

Nawet jeżeli masz wyłączone Timery ban za to leci :/ Bo i tak używasz urządzenia trzeciego.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Program do nie dawna był dozwolony jeżeli nie używało się timera, lecz Riot Games postanowił zmienić zdanie i teraz nawet za głupie używanie MK Jogo dostaje się za 1 razem ostrzeżenie, za 2 razem blokadę konta.

fa8e87328_aeseees.png

Opublikowano

Nawet jeżeli masz wyłączone Timery ban za to leci :/ Bo i tak używasz urządzenia trzeciego.

"Urządzenia trzeciego" o czym ty gadasz typie xD

Gram na MK praktycznie od jego powstania i NIGDY nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani bana, nie da się tego wykryć, bo z wyłączonymi timerami nie ingeruje w proces gry - na czas meczu podmienia pliki skinów na tej samej zasadzie, na jakiej działają custom skiny, tylko szybciej i o wiele wygodniej. Wyłączone timery = brak szansy nawet na jakiekolwiek ostrzeżenie.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

"Urządzenia trzeciego" o czym ty gadasz typie xD

Gram na MK praktycznie od jego powstania i NIGDY nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani bana, nie da się tego wykryć, bo z wyłączonymi timerami nie ingeruje w proces gry - na czas meczu podmienia pliki skinów na tej samej zasadzie, na jakiej działają custom skiny, tylko szybciej i o wiele wygodniej. Wyłączone timery = brak szansy nawet na jakiekolwiek ostrzeżenie.

Rito pisało że jest to program trzeci i nie pozwalają na używanie tego programu. Ale kto to wykryje to nei wiem :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Używam tego programu dość długo z wyłączonymi timerami i żadnego ostrzeżenia nie dostałem, więc jedynie trzeba wyłączy timery i wszystko jest ok.

Opublikowano

nie od razu. pierw dostajesz ostrzeżenie jak za wszystko teraz :P

Dopiero za drugim leci perm ban

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Riot banuje za uzycie tego programu lecz jesli tylko uzywa sie skiny to jest to nie wykrywalne i moga gowno ci zrobic. 

Opublikowano

Riot banuje za uzycie tego programu lecz jesli tylko uzywa sie skiny to jest to nie wykrywalne i moga gowno ci zrobic. 

Chodzą słuchy, że za same skiny ktoś już wyrwał bana także jakiś sposób chyba mają.

Można grać ze skinami i raczej nie powinno nic się stać, jeśli wykryją (jakoś) u Ciebie ten program to dostajesz na maila ostrzeżenie (najlepszy czas do usunięcia MK).Jak się nie dostosujesz do ostrzeżenia leci ban.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...