Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop MSI ?

Gandalf777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na i7-4712MQ + 4GB DDR3 1600* + GT840M jestem w stanie odpalić Wieśka 3 na niskie/średnie... Więc na Twoim będzie śmigać na ultra... Czyli wszystko inne też. Bierz. :)

Opublikowano

Za 200zł więcej masz taki sam z dyskiem ssd. Weź taki, opłaca się.

Szczerze to nie znam sie na tym ;/ w opisie niby ten co ma jest szybszy czy cos takiego

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Szybsze uruchomienie systemu, szybsze operacje.

Nie tylko. Taki dysk jest bezawaryjny. Nie ma żadnych mechanicznych elementów = trzeba chcieć uszkodzić dysk, inaczej się nie da. Szybszy(bardzo) odczyt, zapis danych - sprawia to, że system odpowiada na polecenia użytkownika, działa zdecydowanie sprawniej, programy uruchamiają się szybciej, do tego bezgłośna praca.

Opublikowano

Kumpel ma tego laptopa. GTA V mu chodzi na medium/high z 60fps. Pamietaj to jest laptop. Na 100% bda gry ktore nie pojda. Za polowe tej ceny komputer se mozesz zlozyc ktory udzie wszystko.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Kumpel ma tego laptopa. GTA V mu chodzi na medium/high z 60fps. Pamietaj to jest laptop. Na 100% bda gry ktore nie pojda. Za polowe tej ceny komputer se mozesz zlozyc ktory udzie wszystko.

cos mi sie wydaje ze ma ciutke innego jesli ma tylko 60 ale ok roznie bywa.

Stacjonarki jakos sobie nie wyobrazam ze bede ja wozic po tysiac kilmetrow :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

W tej cenie mozesz dostac lepszy model.

Laptop ma byc z systemem czy bez?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

W tej cenie mozesz dostac lepszy model.

Laptop ma byc z systemem czy bez?

z systemem i tylko z firmy msi . Troche szukalem i z gtx970 msi ciezko bylo znalesc cos lepszego

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...