Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instrument Strunowy Ognistego Smoka opłaca się kupować?

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widze sporo osób lata teraz z tymi broniami ale np. instrument wydaje mi się że ma słabe staty plus nie można do tej broni wkładac kamyków ani ulepszać kamykami zaklinającymi tylko przez ewolucję więc czy to w ogóle opłaca się kupować? Bo jako skin bardzo mi się podoba ale nie bede płaciła ponad 300kk za skin broni x.x

I jeszcze ciekawi mnie dlaczego raz latają na tych broniach smoki a innym razem nie? :x

Opublikowano

Wszystkie sety Ognistego Smoka, wypadają teraz w evencie bodajże. Wiec dlatego tyle osób w tym goni, ale są to tylko i wyłącznie skiny, nie ma sensu tego robienia, no bo nie :D Wiec jeżeli masz za dużo kasy to sobie możesz wydać na skina do jakiejś broni :)
Co do tego kolejnego pytania, czemu raz maja a raz nie. Po prostu, mają wiele broni a skin jest tylko na jednej :)

Opublikowano

Aaa ok dzięki za odp. :D tylko dalej nie wiem o co chodzi z tymi smokami jeżeli broń jest skinem to smoki nie kręcą sie wokół niej? czy coś źle zrozumiałam xD

Opublikowano

Co do tematu to też zastanawiam się nad kupnem tylko jestem ciekawa  czy jak zmienie tylko wygląd swojej broni którą noszę na wygląd właśnie ''kostur króla ognistych smoków'' to czy właśnie będą te '' wirujące smoki'' czy już nie:) i inna opcja czy jak ją zcalę z moją bronią to czy też właśnie będzie ten ''efekt''

Opublikowano

Powiem szczerze że pewny nie jestem jak sprawa wygląda z tymi smokami, ale wydaje mi się że po prostu na podglądzie nie pokazują się one, lecz po nałożeniu jako wygląd one będę (chociaż głowy nie dam sobie uciąć)

@PrezeskaAnna, ale powiedz mi dlaczego ty chcesz scalać "broń" która nie ma w sobie możliwości włożenia kamieni many i ma takie marne staty? :D 
Tutaj macie przykład broni ognistego smoka, która była chyba tylko do wygrania w jednym evencie.  http://aiondatabase.net/pl/item/101301288/

Opublikowano

Właśnie dziwne jest to że bardzo dużo ludzi lata z tymi broniami ale u większości nie ma tych smoków ja widziałam je jak na razie tylko u jednej osoby xD

Opublikowano

Potwierdzone info przez osoby, które mają ten skin. Smoki na podglądzie się nie pokazują, lecz po nałożeniu wyglądu one będą. 

Możecie więc śmiało kupować sobie i skinować swoje op bronie ^^

Opublikowano

Ludzie... To jest skin.
Na podglądzie nie pokazują się właściwie wszystkie efekty wizualne typu np. podświetlenie się jakiegoś elementu pancerza, broni etc.
Ponadto u niektórych broni np. spellbook dragon kinga, animacja wyświetla się dopiero w pozycji bitewnej.

Opublikowano

ok ok już wszystko wyjaśnione :D tak tylko powiem że mi nie chodziło o podgląd tylko normalnie jak się patrzy na jakąś postać z tą bronią xD

Opublikowano

ok ok już wszystko wyjaśnione :D tak tylko powiem że mi nie chodziło o podgląd tylko normalnie jak się patrzy na jakąś postać z tą bronią xD

Dokładnie o to chodziło :) wiadomo że na podglądzie nie widać efektów wizualnych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...