Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym on jest spowodowany

Po pierwsze, z tego co widze to masz Windows 7 i ustawiony wyglad na wydajnosc. Wejdz w Start, komputer [ppm] -> właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu,

masz tam coś takiego jak: wydajność, profile, uruchamianie i odzyskiwanie. Wejdź w ustawienia wydajności i daj "dopasuj do uzyskania najlepszego wyglądu" - Inaczej bot będzie Ci szwankować, musisz mieć włączone Aero :)

Po drugie: Prawdopodobnie masz Windows Update KB3132372, który nie pozwala Ci się zalogować do bota. <klik> Tutaj masz wszystko po angielsku wytłumaczone jak się pozbyć tego błędu.

Opublikowano

Jak jesteś na puplicie to dajesz PERSONALIZACJA i szukasz windows7 a na tym będziesz miał widoczną nazwę Kompozycje systemu Aero , klikasz na WINDOWS 7 i już powinno Ci działać .

Jeśli nie będzie to zainstaluj freamoka 4.5 .

Opublikowano

bot juz mi dziala wszystko ok zbiera tlyko pytanie mam jak mnie ktos ubije to wlacza peta bot ale nie wybiera mechanizmu zbieracza czy da sie to jakos ustwaic?

masz tam opcje "auto looter mode", która musisz mieć zaznaczoną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...