Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris - REWORK ?

Eruris.eu

Eruris  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Reaktywację Erurisa ?

• Tak
      38
    • Nie
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Tak jak w temacie krótko i na temat co myślicie o reaktywacji serwera Eruris

Wiadomo SRC w tych czasach do podstawa i src by był.

Naprawimy wszystkie bugi oraz ulepszymy troszkę serwer. 

Serwera brakuje wiem serwer był podobny do Divine lecz ten będzie się troszkę różnił.

Możecie sobie darować komentarze po co ten odgrzewany kotlet itp.

PS: Jeśli są tu jacyś byli gracze serwera proszę o wypisanie wszystkich bugów jakie znacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Rework rework rework  o.O  o.O  <.<  -.-  T_T

Macie zamiar puścic to samo c obyło i zmienić interfejs czy macie zamiar ''coś'' zrobić i jak do tego podchodzicie? ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Było to jakiś czas temu, ale wiem że działał TP z małżeńśtwem i można było wejsc na wysoko lvl mapy, oraz np. Surą WP expiłem archera który stał na innej mapce a ja byłem na takiej levelowej.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Jak dla mnie wszystko jedno, każdy projekt teraz to lekki żenadix. Bez reklamy i jakiś jednak małych nowości nie macie szans przebicia.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Rework rework rework  o.O  o.O  <.<  -.-  T_T

Macie zamiar puścic to samo c obyło i zmienić interfejs czy macie zamiar ''coś'' zrobić i jak do tego podchodzicie? ;)

Mamy zamiar naprawić wszystkie bugi interface wiadomo że zmienimy ale przeniesiemy serwer na src dodamy kilka podtawowych rzeczy bs itp nowe dungi 

spokojnie nie martw się. Nie chcemy robić żadnych większych nowości.

Po do EruriS jak jest Divine :c

Kto sié kryje pod tym tajemniczym nickiem? Asfen? ^^

Żaden Asfen 

Asfen to król.

A ja nim nie jestem.

Było to jakiś czas temu, ale wiem że działał TP z małżeńśtwem i można było wejsc na wysoko lvl mapy, oraz np. Surą WP expiłem archera który stał na innej mapce a ja byłem na takiej levelowej.

Dzięki zawsze coś :)

Można rework, lecz jeżeli nie robicie dużej reklamy nie ma po co. :)

Wiadomo reklama będzie może i nie największa ale będzie.

Ebmy5Hc.png

Nie, lepiej wymyśl coś swojego i zacznij od zera. 

JPDL mówiłem darujcie sobie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?

Jak dla mnie wszystko jedno, każdy projekt teraz to lekki żenadix. Bez reklamy i jakiś jednak małych nowości nie macie szans przebicia.

Ale kto tu mówił o jakiś przebiciach ? 

Chcemy dodać podstawowe rzeczy naprawic bugi dodać nowe ulepi i dungi.

Opublikowano

Nie chcemy robić żadnych większych nowości.

To weź młotek i się nim walnij w łeb. Nie będę darował sobie komentarzy o odgrzewanych kotletach, bo ostatnie co chcę widzieć na tym forum, to wysyp po prostu chujowych serwerów, bo ktoś nie ma wystarczająco pojemnego mózgu, żeby stworzyć coś własnego i innowacyjnego.

Od kopa nie polecam nawet ściągać clienta, bo to będzie porażka.

Opublikowano

To weź młotek i się nim walnij w łeb. Nie będę darował sobie komentarzy o odgrzewanych kotletach, bo ostatnie co chcę widzieć na tym forum, to wysyp po prostu chujowych serwerów, bo ktoś nie ma wystarczająco pojemnego mózgu, żeby stworzyć coś własnego i innowacyjnego.

Od kopa nie polecam nawet ściągać clienta, bo to będzie porażka.

Japie*dole to wyjdź z tego forum powiedziałem nie potrzeba mi tu takich komentarzy na na Ch*j się udzielasz.

Nie pozdrawiam.

PS: czekam a dalsze wyowiedzi

Opublikowano

Nie ma az tylu chetnych osob na stare serwery jak wszystkim sie wydaje lepiej sie troche wysilic i zrobic cos swojego na chwile obecna jest Divine po co kopia z inna nazwa ?

Jak juz to po prostu niech Eruris bedzie tylko "inspiracja"

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Kto grał na Erurisie to wie jaki klimat jest i jak sie grało nawet dobry pomysł . 

Dokładnie :)

a może RysieQ aka Louche :v

NIe ;d

Możesz zrobić, tylko z dużą ilością nowości. :)

właśnie nie to to tu chodzi

Zrobimy ale podstawowe rzeczy. :)

Opublikowano

To teraz tak Nie dla tego gówna ­ dlaczego? dlatego że wszyscy wiedzą że administrator przez pół roku przed upadkiem nie wchodził na serwer + serwer w sobie ma pare bugów który pozwala mieć eq z navi tak jak było przed upadkiem  :yay:

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To teraz tak Nie dla tego gówna ­ dlaczego? dlatego że wszyscy wiedzą że administrator przez pół roku przed upadkiem nie wchodził na serwer + serwer w sobie ma pare bugów który pozwala mieć eq z navi tak jak było przed upadkiem  :yay:

Zresztą to nie miałoby prawa bytu, ludzie potrzebują świeżości, a nie tego, co już było setki razy <.<

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...