Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP vs. Dagger  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Sura WP czy Ninja Dagger?

• Sura WP
      18
    • Ninja Dagger
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc chciałbym zacząć grę na postaciach:

-Ninja Dagger

-Sura WP

Posiadam Body 65 lvl - 3stronne G, Aura M6 i Wir M8

Jaką postacią powinienem zaczynać od 55 lvl? (chodzi mi oto że do 55 lvl expić będzie bot).

Sura WP 55 lvl czy Dagger 55 lvl... Która postać? Myślę że obie postacie są dobre do EXPA (Daggerem da się expić :D), ale która jest "Ciekawsza" na wyższych poziomach?

Jeśli się ktoś ładnie rozpisze to daje 5 i + :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Moim zdaniem WP jest ciekawsze na wyższych lvlach.

Wiem bo miałem daggera i WP koło 70lvli, i wiem ze dagger jest poprostu nudny...

OMG.TECZA!

Opublikowano

Moim zdaniem też wpek bo na plu daggiem się ciężko gra (kolega ma 65 wiec wiem jak ) no chyba ze robisz pod wiedzmie to only dagg :D

Back to BF3...

Opublikowano

To tak.Polecam sure bo zawsze daje rade skille chociaz m7-m9 czarowane/czarowana/dalej wg. uznania;] Jakis fmsik sr +35 i lecisz.Sura Wp napewno.

Opublikowano

Jeśli nie chodzi Ci o łatwość expienia to bierz ninje, moim zdaniem bardziej ciekawsza w PvP.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Na ExpBota najzajebistrzy jest woj i to menel ;) Ale zważając na możliwe opcje to surka ^^

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...