Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z 2dyskami

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 2dyski, jeden ze 111GB zapełniony przez co nie mogę pobierać gier bo zamiast na ten co jest wolny czyli 931 z 931 wolnego to pobiera mi na ten z mniejszą pojemnością.

Ktoś wie jak pobierać gry na inny dysk? Chciałem zainstalować program w tym wolnym dysku to jakiś błąd wystąpił.

Komputer jest dopiero co kupiony.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na steamie w opcjach pobierania masz zakładkę "Steam library folders" tam sobie dodajesz miejsce docelowe gdzie mają być gry pobierane ;)

Opublikowano

A sformatowałeś tamten drugi dysk :v?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Uuu czyżby komputer za 5 tysięcy złotych miał jakieś problemy? Przed użyciem drugiego dysku (na 100% w twoim wypadku partycji D, musisz ją najpierw sformatować i ustalić tryb działania na (tutaj nie chce kłamać) taki co na dysku C. Nie pamiętam jaki to format

Opublikowano

Uuu czyżby komputer za 5 tysięcy złotych miał jakieś problemy? Przed użyciem drugiego dysku (na 100% w twoim wypadku partycji D, musisz ją najpierw sformatować i ustalić tryb działania na (tutaj nie chce kłamać) taki co na dysku C. Nie pamiętam jaki to format

Nie za 5tysiecy tylko za 2700 :)

Opublikowano

Nie za 5tysiecy tylko za 2700 :)

W innym temacie chwaliłeś się że masz komputer za 5k,dziwne, jeszcze mi wytykałeś że jak nie mam kompa za 5k to jestem słaby. To pewnie tak jak z ranga? W 1 temacie masz orzełka a dzień później robisz 4/19 na kalaszkach?

Opublikowano

W innym temacie chwaliłeś się że masz komputer za 5k,dziwne, jeszcze mi wytykałeś że jak nie mam kompa za 5k to jestem słaby. To pewnie tak jak z ranga? W 1 temacie masz orzełka a dzień później robisz 4/19 na kalaszkach?

Fajnie tylko że napisałem że w promocji kupiłem go za 2700, a kosztuje 5k zreszta piszesz tu o rangach w CS:GO a ja sie pytam o co innego wiec nie pisz jak sie nie znasz

Opublikowano

To Ci napisaliśmy - musisz sformatować drugi dysk.

KLIK!

Opublikowano

@Xeeideex po co ma formatowac? Ma na 1 system ma. Wystarczy zmienic miejsce instalacji? btw napewno by ci ktos zrobil promocje o 2.3k zl pozdrawiam moze na jakis telewizor za 20k by ci tyle zrobili ;)

Opublikowano

Ale mówi, że na drugim nie może nic instalować, więc musi sformatować drugą partycję, a systemową zostawić.

KLIK!

Opublikowano

Bo nie może na nim nic zainstalować, z tego powodu, że nie został przypisany mu żaden system plików.

KLIK!

Opublikowano

Ludziska a co ja napisałem w pierwszym swoim poście? Czytacie co was interesuje czy cały post? Żeby móc użyć partycji po formacie trzeba ją sformatować QQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...