Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czeste dc

AliG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo czesto mam dc podczas wczytywania lokacji lub gdy jestem w novice dungu... Jest to bardzo denerwujace;/ czy mozna temu jakos zaradzic? Pingi nie przekraczaja nawet 300 ms;/

Opublikowano

Jest sposób na ten dungeon tyko bardzo irytujący otóż. Jeżeli gra wywala cię przeważnie po paru sekundach albo zaraz po wejściu do dungeonu problem leży w płycie głównej. Początkowo gra była robiona pod specyficzny rodzaj płyt głównych które specyficznie oddziaływały z kartami sieciowymi. Niezawodnym na to sposobem jest wejść w opcje karty sieciowej i ustawić je na diseable. Niektórzy mają tam więcej opcji itp przy kartach i ciężej jest się połapać przeważnie zawsze jest opcja która odpowiada za aktywny tryb enable i nieaktywny disealbe jak źle nazywam to poprawcie xD.

No a oto droga jak tam dojść do tych funkcji Panel Sterowania>>>System>>>Sprzęt>>>Menadżer urządzeń>>>Karty sieciowe>>>Klikamy prawym i wybieramy Właściwości>>>Zakładka Zawansowane>>>Opcja wartość zamieniamy z enable na diseable. To powinno załatwić problemy z dc

W tym dungeonie jest jeszcze jedna rzecz o której warto coś wspomnieć można tam bardzo często łapać tak zwane krashe czyli nagłe wywalanie z gry jej rozłączenie itp. Na wersji EUropa sprawa wygląda nieciekawie jedyny na to sposób to jest na samym starcie dunga zabić jedynie bosa Spieder Soul jakoś tak. Wielki czerwony pająk niemylić z końcowym bosem xD Po przejściu za drzwi można już normalnie wszystko młócić jak leci to na tyle xD

Opublikowano
A moim zdaniem wszystko zalezy od RAMu, wczoraj dokupilem 1 gb i ani razu na 10 prob mnie nie wywalilo xD

ja mam tylko 1 gb ale jak obserwuje nigdy nie skacze mi uzycie powyzej 700 mb

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

od ramu chyba to nie zalezy, mam 2gb ram a tez lapie dc czasami ale to raczej wtedy kiedy zaduzo mobow za mna lata x] bo jak wyzbieram pol mapy to czasami zaduzo animacji gra nie wyrabia i wysyla na pulpit (gre mam w okienku)

2006-2010

Opublikowano

od ramu chyba to nie zalezy, mam 2gb ram a tez lapie dc czasami ale to raczej wtedy kiedy zaduzo mobow za mna lata x] bo jak wyzbieram pol mapy to czasami zaduzo animacji gra nie wyrabia i wysyla na pulpit (gre mam w okienku)

2006-2010

Opublikowano

Powiem tak jak mam płytę na diseable mogę mieć 9k ms i bóg wie co jeszcze i tak mnie niewywali chyba że net wogóle by przestał działać a i tak sadze że gra dalej była by active bez dc xD.

A jak mam na enable to wystarczy lekki lag i mnie wywali proste xD

• Dodaj nową pozycję...