Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 Problem Z Kompem

hax0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yO

Mam problem z mt2.Gram jak co dzień w metina no i nagle nie wiem skąd robi się takie coś jak na screenie.

notebook aristo smart b300 <<< to raczej coś z grafiką , ale np gram w gta sa czy nfs mw i grafa jest normalna.Proszę o pomoc !

592a3323072db_post-114134-127421092948_thumb.jpg

Opublikowano

Próbowałeś reinstal?

Może po prostu karta graficzna siada. Wyłącz kompa na jakieś 12h, może troszkę ostygnie i to pomoże.

Opublikowano

Spoko tapetka ;P

A tak poważnie, możliwe, że rozdziałka albo spocenie karty.. Nic nie pomaga w takiej sytuacji? Ctrl + esc, strl + shift + esc, alt + ctrl + del ??

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Koleś nie spamuj proszę, ponadto czy naciśniesz ctrl + alt i del czy alt + ctrl i del to i tak zadziała ;]

Opublikowano

znam to, jak na lapie gram mam to samo ;] po prostu musisz przypierdolic w laptopa (jak tak robie) i mi obraz wraca normalnie.

po prostu grafa sie przezgrzewa. jak nie chcesz miec problemow takich i nie chcesz niszczyc lapa jak ja, kup sobie do niego chlodzaca podkladke.

Opublikowano

Oczywiście za przeproszeniem napierdalam w kompa jak głupi,aż połamałem obudowę pod spodem i nic :)

No lol POMOCY

[b]kto mi pomoże do doładuję 30 sm [/b]

!

Opublikowano

Zainstaluj na nowo sterowniki.

Nigdzie nie przypierdalaj bo to nic nie pomoże

A tak na marginesie FORMAT lekarstwem na wszystko :)

k2i73k.gif
Opublikowano

FORMAT,FORMAT,FORMAT...

Stary robiłem już 4 formaty i nic nie dało...

A z resztą kiedyś miałem vista i mt2 działał najlepiej.No działał jak działał,ale ja nie mam takiej normalnej grafy,tylko np nie widać ile jest potów bo liczba jest zamazana itp...

Opublikowano

Moim zdaniem to problem z kartą graficzna lub coś w tym styl...

Radzę ci się poradzić jakiegoś fachowca może on coś doradzi ;)

Bądź normalny, jebnij mina i tyle...:D

vfkpck.png

Walnij - i zostaw komcie w profilu -.-

Opublikowano

Masz jebniętą grafę. Skoro mówisz, że inne gry działają to wiesz co zrób? Pobierz sobie jakiegoś 3d marka i skatuj kompa (staraj się monitorować temperaturę karty graficznej narzędziem od producenta bądź everestem). BROŃ BOŻE nie napierdalaj w tego lapka bo możesz uszkodzić dysk twardy (dziury w strukturze, bady). Na 90% daje, że to grafa. Możliwe też ze z powodu częstego przegrzewania zaczęła umierać. Chciałbym też przypomnieć, że laptopy służą za zwyczaj do pracy, nie do gier. Z ciekawości - kto jest jego producentem?

Opublikowano

Intel... Dzięki za "pomoc".Ale i tak muszę zmienić kartę na przynajmniej 256, bo to coś ma 128...A najlepsze jest to , że na allegro jest tylko jeden taki laptop i jeszcze uszkodzony. Koleś napisał,że nie naprawia tego , bo się nie opłaca składać GŁÓWNA :D

Opublikowano

SiS - łomotkobosko... jest dość znany z jebanie się sprzętu (wiem co mówię, przez moje ręce sporo sis'ów się przewinęło...)

Chcesz mienić grafę w laptopie?? xD

Opublikowano

Spróbuj zrobić tak, że zapewnij lapkowi bardzo niską temperaturę ( w celu testów oczywiście) np spróbuj zagrać na balkonie czy coś, żeby było chłodne powietrze (jak nadal będą błędy to dupka a jak nie to chłodzenie trzeba zmienić.)

Może to być też wina kurzu..

@down - No to nie dobrze..

Opublikowano

Kilka dni temu spreżara poszła w obroty,ale chłodzenie nie działa tak,jak na początku.Kiedyś z boku laptopa dmuchało mocno i chłodnym powietrzem,a teraz dmucha słabo i na gorąco.

Opublikowano

hax0on, u mnie czasami wystarczy przypierdolic albo w monitor albo pod spodem.

Opublikowano

hax0on, u mnie czasami wystarczy przypierdolic albo w monitor albo pod spodem.

Ten dalej to samo, w głowę się pierdolnij :P :D Nie rozumiesz, że może uszkodzić dysk twardy? -.-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...