Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MT2GRAND CMS

ondry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Hi,

Im releasing my metin2 cms.

Reason: few people made refund after paying me on paypal (i'm not using this stupid system for selling stuffs anymore)

Features:

• Almost everything customizable in administration - no programming knowledge required
  • Highly secured (CMS is using PDO driver instead of mysql_ function, bruteforce protection, anti flood protection)
  • Responsive template (bootstrap)
  • Almost every user actions on web are logged
  • You can choose if you want to use classic php email function or SMTP server
  • Built-in ticket system
  • Referral system
  • Coupons
  • Itemshop - you can enable discount action, let users change quantity of item, add normal item / premium
  • Easy to translate language (all strings are in 1 file)
  • SEO friendly links (yoursite.com/team instead of yoursite.com?page=team)
  • Automatic paypal payment script, paysafecard and amazon code payment scripts
  • And many others... (see screenshots)

Screenshots: http://goucko.cz/grand/

I didn't implement installation script, so you must install it manually (tutorial in readme.txt)

If you like my CMS, you can donate me on paypal - https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YZBSXKU3RUXZ2

Don't remove my copyright, please.

Download link: http://test.goucko.cz/grand_FINAL.rar

Scan: https://www.virustotal.com/pl/file/f4af61d96ed71667c84bb4fb9e0264f90c42cc202db2711025aee93e44558464/analysis/1451329199/

EDIT: Bugfix 1 - Rename file "inc/classes/securimage.class.php" to "Securimage.class.php" (first letter need to be uppercase)

Opublikowano

thanks.

first i wanted to make CMS completely from scratch and afterwards learn frameworks and MVC model.

and i think its easier for other users to edit source code without framework or MVC

Opublikowano

@lazarus.1988

This is my 1st time creating quite big CMS so its possible code is not perfect, but i focus on security and i really dont thing there are any security issues.

Can you PM me what do you mean? Thanks

Opublikowano

Dzięki za wstawkę, ale to polskie forum i posługujemy się tutaj językiem polskim.

Bitches wissen, ich bin dieser Motherfucker Mit der Platinum-Uzi, brakka, brakka, brakka, brakka!

#EMERYTURA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki za wstawkę, ale to polskie forum i posługujemy się tutaj językiem polskim.

translate.google.pl

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

No to sie k***a posluguj. Nie kazdy zna polski jezyk, ktory jest dosyc trudny do nauczenia. Zreszta jezykami miedzynarodowymi sa hiszpanski i angielski a polskiego nikt nie uzywa po za Polakami, wiec na c**j sie tutaj szczycic?
Opublikowano

Czy tylko mi tutaj nie działają pod strony?

w instrukcji napisane co trzeba zrobić ;)

• 8 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Ten CMS ładnie wygląda, z opisu jest też bardzo funkcjonalny ale po odpaleniu jego, strona ładuje się jebane 2 minuty (często bywają timeouty ze strony cf) ktoś coś? xD

Wiem.. mamy 2k19 

Opublikowano
4 godziny temu, Lujekk napisał:

Ten CMS ładnie wygląda, z opisu jest też bardzo funkcjonalny ale po odpaleniu jego, strona ładuje się jebane 2 minuty (często bywają timeouty ze strony cf) ktoś coś? xD

Wiem.. mamy 2k19 

Zobacz z jakimi zapytaniami najczęściej są problemy. Jak już je masz to przeanalizuj je, po czym jest warunek/ki. Nie znam strony i zapytań, więc dokładnie Ci nie pomogę, ale duże szanse, że po analizie wyjdzie, że wystarczy dodać indeks na kolumne po której szukasz (w where) lub zoptymalizować samo zapytanie, bo jest np chujowo napisane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...