Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErwinMT2 - Nowa jakość Metina

a2s0d0f2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

84986588082795651374.jpg

ErwinMT2 - Nowa jakość Metina

Grupa na FB!

52264338852948011444.png

30539337570316951196.png

Wstępne plany są takie:
- Usunięcie niepotrzebnych itemów mało używanych przez graczy,
- Dodanie masę nowych broni - gracz będzie mógl wybrać 4 rodzaje broni do pvp i expa dla 1 klasy
- Dodanie nowej grafiki (naazw raczej też)
- Dodanie kostiumów, petów, wierzchowców - jakich nie ma NIGDZIE
- Dodanie 2 nowych klas (nie będzie to lykan - wilk z PLa)
- Dodanie nowego wyglądu miast, npc itd.
- Dodanie nowych questów i usunięcie tych niepotrzebnych,
- Działające zapisywanie lokalizacji i teleportacja do niej w zakładce
- Zakładki z eq typu "exp" "Pvp NINJA" "PVP SURA" itd. (szybka zmiana eq)
- Dodanie 3 miasta (liczymy na 3-4 tysiące graczy) 
- Dodanie/zmiana lokalizacji expa i bossów. Nie będzie czegoś takiego jak dolina orków , s.. coś tam ( xD nawet nie pamiętam z pla) itd. 
- Dodanie 2 slotów do postaci,
- Sklepy offline
- Świecenie się rzeczy, eq w zlaeżności od lvla.
- Prócz kostuumów tj. zmiany wyglądu fryzury oraz stroju, będzie dodana zmiana wyglądu broni "SKINY" - którymi będzie można handlować
- Dodany będzie system banku, lokaty
- Dodany system licytacji oraz okno aukcjonera (coś jak w margonem , tylko wiadomo klimaty metina) , Gracz będzie mógł wystawić przedmiot "do podbijania" itp. itd. 
- System komunikacji z gmem. Jak będziecie czegoś potrzebowali klikacie na czat ze mną w specjalnej zakładce i wiadomość wędruje do mnie na gg/fb lub osób odpowiedzialnych za to
- Totalna zmiana wyglądu gry w środku i zewnątrz,
- Wbudowany bs nawet do 100 slotów na raz, zero zcin, 10 zmianek na 4 sekundy (szybkość)
- Arena pvp, będą tam liczone punkty i top 1 tygodnia dostaje nagrody. przedziały lvlowe wedlug eq 
- Prócz "bossów" będą herosi. Na herosa będzie wejście w grupie minimum 30 członków. Na herosie będzie mega ciężko, dodatkowo będzie dodany system strazników wewnętrznych (walczący npc) którzy będą tworzyli debuffy na was. 
Heros będzie bardzo potężny , i 30 osób w max eq da radę go zabić w 15 min przy w miare zgraniu.
Na herosa będzie specjalny set bonów, więc nie będzie odróżnienai pvp/exp ale dany heros/exp/boss/pvp.
- 2 nowe skille dla każdej postaci oraz edycja wizualnych efektów obecnych skilli
- Edycja konia , będzie fajniejszy, będzie mogło się go lvlować, rozwijać, barwić a nawet malować czy wybierać wzory oraz jego ekwipunek. Będzie on mini schowkiem, można będzie w nim przenosić coś do 20 miejsc. Przydatne na poty , bryłki itd. Ulepszanie eq też będzie niestandardowe. Będzie to przeniesienie rzeczy (zmienimy kamień) na nią i pojawi się panel, w którym będzie widoczne ulepszenie do +1. Będzeimy mogli wpisać do +ile chcemy ulepszyć i jakie ulepki będą potrzebne. Jakie mamy oraz jakich nie mamy. Tak żeby nie przenosić po 50 razy na 1 item.

Wprowadzony zostanie tryb dungeonów offline. 

Nie masz neta? Muli Ci? To nie problem.

System dungeonów będzie opierał się głównie na robieniu questów i wyzwań, nie będzie potrzeba do tego internetu, lecz odebranie nagród będzie u NPC, u którego już będzie potrzeba internet mieć tj. żeby odebrać nagrody - musisz mieć neta, żeby walczyć - nie musisz.

Dodatkowo będzie zintegrowana aplikacja na androida / ios !!!
Będzie to gra 3d na tej samej zasadzie co np. Dungeon Hunter . Wiadomo, że nie będzie to to samo co metin, ale bardzo podobne. Najfajniejsze będzie to, że jeżeli ktoś ma załóżmy 30 lvl w metinie i 20kk yang, to w grze na androida ma to samo. Działa to tylko w jedną stronę, gdyż grając na telefonie wszystko będzie uproszczone, więc nie będzie tak że np. dropniesz na tell i masz w metinie. Tak jak pisałem, działa to tylko w 1 stronę. Z kompa na telefon - tak, z telefonu na kompa - nie.

Ochrona.
Na serwer zostanie wgrana specjalna ochrona przeciw wgrywaniu własnych cheatów. Na czym to polega? Na tym, ze po ściągnięciu klienta będziesz w niego wchodził poprzez ściągnięcie plików z naszego serwera za każdym razem (spokojnie mamy prędkość 21gb/s) także wgranie czegos, wstrzyknięcie itp. nie wchodzi w grę.
W metinie sami wkładamy ułatwienia takie jak switch bot przykładowo.

Na serwerze będzie pokazane hp przeciwników , mobów , bossów.
Dodatkowo system analizuje średnie obrażenia i pokazuje na ile "hitów" będzie dany osobnik.

System dzięki analizie lvla, eq i bonów po kliknięciu w panelu bocznym "Gdzie expić?" Zanalizuje nam to i przedstawi wszelkie możliwości, czyli ilość czasu expa na danej mapie, ilość mobów do zabicia, poziom zagrożenia (czerwony, czarny, żółty, zielony) wiadomo, im jaśniejszy tym lepiej. Tak samo będzie nam pokazywało na nowych mapach, czy padniemy czy nie. 
Totalne ułatwienie!

Nie możecie się doczekać? Ja tez nie. Serwer startuje przed wakacjami 2016.

Link do profilu prywatnego administratora : 

Pozdrawiam

PS. W razie pytań proszę skontaktować się z kolegą, w spoilerze wyżej. Ja jestem tylko od publikacji posta. Do zobaczenia na ErwinMT2 w czerwcu!

5274101879.png

Opublikowano

O JEZUS. Nie wiem jak z bugami, jeśli wam się uda to pewnie zajmie pół roku ale gdyby to wszystko w miare działało, to wykupcie globala plz !

SNq6Ku7.png

Opublikowano

4 najlepszych techników... pozwolisz ze zaczne się już smiać 

Możesz odezwać się na grupie na fb, ja tylko skopiowałem to co piszę na grupie na facebook'u. Pozdrawiam :)

5274101879.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...