Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Source na hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Co trzeba edytować w kodzie binki albo game żeby na serwer hamachi mógł wejść ktoś z zewnątrz? Bo samym launcherem nie idzie, tzn. kolega który ma XP normalnie wejdzie, a na wyższych systemach już nie idzie, bo wywala do wyboru postaci.. ;d

Opublikowano

Polecam clienta Exaliona co do prac, bo dobry czysty client tak jakby nie patrzeć. 

Co do twojego problemu nie jestem wstanie Ci pomóc, ponieważ nie mam tego przed oczami.

Nie lepiej kupić Ci vps za 18zł i na nim postawisz spokojnie serwer dla siebie i swoich kumpli?

1_CannzasSig.jpg

Opublikowano

Polecam clienta Exaliona co do prac, bo dobry czysty client tak jakby nie patrzeć. 

Co do twojego problemu nie jestem wstanie Ci pomóc, ponieważ nie mam tego przed oczami.

Nie lepiej kupić Ci vps za 18zł i na nim postawisz spokojnie serwer dla siebie i swoich kumpli?

Mam clienta exaliona, a co do tego hamachi to jestem tylko ciekawy czy da się wejść na source

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ref

Sprawdziłem na xpku czy dam rade się zalogować i wbiłem normalnie. Już nie wiem czy to będzie leżało w bince czy raczej w game.

co

Louf. :PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...