Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3800 zł

ufos15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

japierdole.jpg

Szkoda wypisywać wszystkiego po kolei, wejdź na mva.pl i poprzeglądaj podpięte tematy oraz recenzje monitorów.

Co prawda niekiedy forumowe "guru" przesadza z opiniami, ale wszystkie ważne informacje są tam zawarte.

nie muszę szukać.. wiesz co jest ważne? że ma opinie na + i właśnie same pozytywy +.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

nie muszę szukać.. wiesz co jest ważne? że ma opinie na + i właśnie same pozytywy +.

Jesteś naprawdę głupi czy udajesz ?

Jak bym napisał, że gówno jest smaczne to byś zjadł ?

Kierując się wyłącznie opiniami ludzi, którzy najwięcej co widzieli to właśnie ten sprzęt nic dobrego nie kupisz.

Dałem Ci link do forum. Nie chcesz, nie czytaj, ale przestań wciskać komuś takie zestawy.

416231423689480320491.png

Opublikowano

Jesteś naprawdę głupi czy udajesz ?

Jak bym napisał, że gówno jest smaczne to byś zjadł ?

Kierując się wyłącznie opiniami ludzi, którzy najwięcej co widzieli to właśnie ten sprzęt nic dobrego nie kupisz.

Dałem Ci link do forum. Nie chcesz, nie czytaj, ale przestań wciskać komuś takie zestawy.

akurat moje zestawy są najwydajniejsze, bo stawiam na samą wydajność. dobra, mogę dać zamiast i5, i3 i monitor 4k to wtedy z pewnością gry będą chodziły lepiej :v 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...