Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brawa dla modów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć głęboki pokłon moderatorom działu z poradnikami do CS:GO. Usunięty został mój poradnik i skrypt, który był wyjątkowo popularny wśród użytkowników. Dziennie otrzymywałem średnio 20 pozytywnych wiadomości na jego temat. Pozytywne opinie widocznie również były w komentarzach pod poradnikiem. Niestety szanowni panowie moderatorzy nie potrafią zrozumieć, że kod, który udostępniłem umożliwia innym użytkownikom DARMOWE rozpoczęcie zabawy z csgodouble. Nie był to chamski reflink, zaznaczone było jasno, że użycie kodu jest opcjonalne i nic nie kosztuje. Szkoda, że dobry i lubiany kontent zostaje usunięty, chociaż mógłby pomóc jeszcze wielu forumowiczom. Przykro i tyle. Czas zabrać swoje graty i zmienić forum. Powodzenia. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1496761-zrabiaj-na-csgo-zdobywaj-skiny-skrypt/

Opublikowano

Mnie też jest przykro z tego powodu, na pocieszenie dam Ci lajka, ufam że na innym forum znajdziesz lepszą moderacje która doceni Twoje starania. Ja specjalnie dla Ciebie, jak już będe się witać, to z wszystkimi oprócz moderacji działu CS-GO.

Powodzenia.

Opublikowano

W regulaminie jest jasno napisane, że reflinki są zakazane pod każdym względem.

Jeśli w jakikolwiek sposób otrzymujesz profit za reflinka jest on zakazany na forum ;)

Moderatorzy w tym dziale są spoko tylko Ty sie nie trzymasz regulaminu.

Opublikowano

W regulaminie jest jasno napisane, że reflinki są zakazane pod każdym względem.

Jeśli w jakikolwiek sposób otrzymujesz profit za reflinka jest on zakazany na forum ;)

Moderatorzy w tym dziale są spoko tylko Ty sie nie trzymasz regulaminu.

Spoko ? Koles zadal pytanie jak złapać IP typka z przeciwnego teamu po czym dostał odpowiedź ze musi sie włamać na servery valve. I co ? Ten ktory dał tą odpowiedź z włamaniem dostał warna :) A jak każdy wie,to jest wlasnie ten sposob. Pomogl uzytkownikowi normalną odpowiedzią i za to dostał warna ? Spoko moderatorzy ? :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Spoko ? Koles zadal pytanie jak złapać IP typka z przeciwnego teamu po czym dostał odpowiedź ze musi sie włamać na servery valve. I co ? Ten ktory dał tą odpowiedź z włamaniem dostał warna :) A jak każdy wie,to jest wlasnie ten sposob. Pomogl uzytkownikowi normalną odpowiedzią i za to dostał warna ? Spoko moderatorzy ? :D

Wyślij mi link do tematu.
Opublikowano

To nie jest miejsce na rozwiązywanie tego typu problemów. Każdy z moderatorów jest człowiekiem więc sprawdzając 20 tematów dziennie można się gdzieś machnąć. Co do Twojego zamkniętego tematu to nigdzie w regulaminie jeszcze nie widzę, że reflinki z tej strony były dozwolone więc skąd taki pomysł, że możesz go dodać. 

@Miszczu chodzi pewnie o to http://www.mpcforum.pl/topic/1498159-czy-da-się-sprawdzić-ip-graczy-podczas-matchmakingu/?p=12681877

Jak masz jakieś uwagi albo czujesz się niesprawiedliwie ukarany to utwórz PW z tym moderatorem, dodaj GMa i znajdźcie rozwiązanie zamiast robić takie cyniczne tematy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...