Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasySV

sztrymcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

EasySV.pl

1389987932-U1076861.png

Informacje

1389987932-U1076861.png

IP SERWERA:  mc.easysv.pl
SLOTY:  250
TYP:  EasyHC

PVP:  TAK
PREMIUM:  NOM-PREMIUM ORAZ PREMIUM
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   NIE

WERSJA: 1.7.x

1389987932-U1076861.png

Ekipa serwera

1389987932-U1076861.png

Właściciele Kita123

HeadAdmin: HaviHD

Administracja ma +16,+17

1389987932-U1076861.png

Pluginy

1389987932-U1076861.png

- Gildie -

Plugin pozwalający na tworzenie gildi

- Plugin wzbogacony jest o system czasowego posiadania gildi.

- Aby gildia cały czas istniała, co dwa tygodnie trzeba ją opłacić itemami z gry

- Mamy możliwość powiększenia terenu gildii za zebrane przedmioty

- Dodatkowy chat przeznaczony tylko dla członków gildii

- Statystyki -

Statystyki z systemem AntyRelog

- Zapis do MySQL

System punktów

1389987932-U1076861.png

Strona WWW

1389987932-U1076861.png

http://www.easysv.pl/

1389987932-U1076861.png

Opis

1389987932-U1076861.png

Na serwerze znajdziesz:

- Pojedyncze TP

- Grupowe TP
- Średni drop ze stone
- Gildie
- CRaftingi na Stoniarke, CoobleX, BoyFarmera, SandFarmera ,KopaczaFosy

Sklepy u Villagerów

Na serwerze jest:

- Miła, wyrozumiała i aktywna administracja
- Miła atmosfera
- Dużo PVP, Dużo eventów!

- Darmowa ranga VIP

I wiele więcej! Wejdź na serwer i sam się przekonaj!

Wkróŧce Dodam SS prosze o nie hejtowanie czyli że tego jest pełno!

SS wkrótce podam.

Opublikowano

Istna patologia. Szczęść Boże, zitluj się nad nami grzesznymi i zablokuj twórcę tego serwera jak i wszystkich twórców serwerów EasyHC, które ciągle się powtarzają

Wzywam ducha świętego, aby wypędził złego demona z naszego pospolitego świętego forum o normalnych grach z normalnymi serwerami z normalnymi graczami. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę utworzenia 4928282827272738374747373737373737373692999999737373737373 serwerów EasyHC,

amen.

Opublikowano

Dołączam się do modlitwy kolegi wyżej. Ciężko dodać do gotowej paczki pluginów z internetu (sądząc po serwerze, takową posiadacie), kilka oryginalnych i nie spotykanych pluginów na serwerach ?

Opublikowano

W tej prezentacji nie ma kompletnie NIC, co można pochwalić. Brakuje jakiegokolwiek opisu, screenów, podstawowych informacji (wersja serwera, autoryzacja) - po prostu wszystkiego, co powinno się znaleźć w prezentacji.
Nawet nazwa trybu jest jakaś pogmatwana - EasyHC-Medium? Nie lepiej MediumHC? Gdzie tu logika? xD
Co do samego serwera - niestety znowu wersja 1.7.x... Przestarzała i nieaktualna. Przed 2016 rokiem oczekiwałbym jednak już pełnej obsługi 1.8. Wymieniarki są i działają, ale niestety mają słabe zabezpieczenia przed ucieczką. Mam mieszane uczucia, co do komendy /pomoc - nie wyśwetla ona wszystkiego, co powinna wyświetlać, ale dobrze, że jest :) Spawn jest średni - rzeczywiście wygląda nieźle, ale brakuje opisów na hologramach, a parkour na górze trochę psuje cały efekt. Wkurzała mnie na nim jedna rzecz - cały czas strzelał na spawnie jakiś szkielet, a ja ledwo go znalazłem i zabiłem. Mobów nie powinno być na spawnie, nie wygląda to dobrze. Trochę mnie denerwuje duża ilość rang za SMS, nie są one zbyt drogie, ale oferują niewiele nowych możliwości. Dobrze byłoby zobaczyć również nowe biomy.
Z pozytywów na pewno wymieniam komendę /drop, gdyż ma ona opcję wyłączania dropu, co przynajmniej dla mnie jest nowością. Chat również dobrze wygląda, natomiast miałem duże problemy z pisaniem wiadomości. Na plus również nowe receptury craftingu, sklep villagerów i łatwy dostęp do kamienia.
Podsumowując - serwer jest średni. Nie wyróżnia się na tle konkurencji. Można znaleźć serwery z lepszą mapą, bardziej intuicyjnym spawnem, bardziej dopracowanym regulaminem i mniej okaleczonym chatem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...