Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na pl'a.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć po paru latach spędzonych na privach mam ochotę pograć na plu. Teraz jest bodajże 50% sm więcej więc co kupić na start? Będę ładował przelewem smy za 100 zł. 

Druga sprawa, jak sobie radzi likan w expie/bossy/metki, bo mam ochotę zagrać tą postacia.

Opublikowano

Likan radzi sobie porównywalnie do bodego, a może i lepiej jeśli chodzi o pytanie. Ale w pvp to kosi.

Jeśli to Twój start gry, to kup sobie rękawice z is, aby ładnie sypało i to Ci wystarczy, a resztę sm zostaw na inne wydatki, jak kiedyś będziesz potrzebował.

Opublikowano

Dzieki, a jak z werbowaniem jest? Dalej są te buty itp na start?

I druga sprawa, dzika wojennego skąd można zdobyć, bo jak ja grałem na plu to nie było jeszcze wierzchowców.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej wspomniał :) Na początek rękawica i będzie kosa. Dodam od siebie ,że widzialem jakies wierzchwy w isie na 30 dni z 30% expa i czas leci jak siedzimy za 149sm bodajze takze to też mysle by sie przydalo, reszta juz wdłg twojego uznania co tam ci potrzeba. Kostium/szarfa no masz dużo opcji :P 

Możesz również zdobyć normalnego wierzchowca z metkow dropia kazdego dnia od 19 do 21 . O bonusach i systemie poczytaj na wiki :) System mega wiechowców

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Dzieki, a jak z werbowaniem jest? Dalej są te buty itp na start?

I druga sprawa, dzika wojennego skąd można zdobyć, bo jak ja grałem na plu to nie było jeszcze wierzchowców.

Dzika wojennego możesz zdobyć z Tomboli.

Werbowanie jest jak było

Opublikowano

Czyli muszę konto od nowa robić . A te skarpetki opłaca się dropić?

Założyłem konto drugie i gdzie mogę odebrać te buty wiatru, bo na stronie nic nie widze.

Opublikowano

Czyli muszę konto od nowa robić . A te skarpetki opłaca się dropić?

Założyłem konto drugie i gdzie mogę odebrać te buty wiatru, bo na stronie nic nie widze.

Tak ale tylko jeśli będziesz ciągle robić nowe postacie i na nich szybko zbierał te 5 skarpetek i potem usuwał te postacie i od nowa.

Ja teraz nazbierałem 70 skarpetek na jednej postaci i nie mam co z nimi zrobić, bo trzeba czekać chyba z 24 godziny, 

ale nawet ładne itemy lecą z tego, zwoje błogo, zmianki, itp, najgorsze to chyba yangi.

harley.png

Opublikowano

Jeśli masz trochę $$ w kieszeni to śmiało wracaj bo teraz wszystko w grze jest dla pieniędzy..

Dzika Wojennego możesz zdobyć przez: Koło Losu, Tombola, Tajemnicza skrzynia ( dostępna w IS podczas oferty promocyjnej)

Istnieją również mega wierzchowce które możesz dropnąć z każdego metina między godziną 19 a 12 (Dostępne są również w IS oczywiście)

Likan? Jeśli chodzi o metiny i exp to całkiem nieźle sobie radzi. W pvp jest niepokonany ponieważ nikt praktycznie nie ma abs..

Co do tego werbowania to pamiętam że przez pewien czas szwankowało  i GF usunął opcje werbowania ( niby było na stronie ale nie dostawało się itemów) nie wiem jak jest teraz.. Sprawdź magazyn IS w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...