Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V przestał działać przy uruchamianiu na gtx 950

CromderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Kupiłem GTA V w sklepie edycje pudełkową. Po zainstalowaniu odpalam gre i na chwile pojawia się okno gry i po chwili wyskakuje error, że GTA V przestał działać i pojawia się okienko Social Club z wyborem ponowienia próby uruchomienia gry albo odpalenia w trybie awaryjnym. Nic nie pomaga a próbowałem chyba wszystkiego. Formata tylko nie ale mam komputer od 2 tyg. więc nie sądzę, że to pomoże. Mój pc: i5 4690k, gtx 950 (bd miał 970) ram 8 gb, windows 7 64-bit. Miał ktoś coś podobnego kiedys i nic nie działało, prosze o jak najszybszą pomoc.

Opublikowano

mam to samo, gdy zaloguje sie na social cluba i klikne graj przez chwile nic sie nie dzieje i wyskakuje okno windowsa "GTA V niespodziewanie przestało działać"

mam najnowsze sterowniki do nvidii karta to nvidia geforce g60 ti

post-1201122-0-41949000-1451247910_thumb.png

Opublikowano

Ten błąd leży po Twojej stronie, nie R*. Kontakt z pomocą techniczną nic nie da. Spróbuj:

1. Otwórz menadżer urządzeń
  2. Kliknij na wyświetlacz
  3. Kliknij PPM na dedykowaną kartę graficzną (u ciebie gtx950)
  4. Wyłącz ją
  5. Otwórz GTA V
  6. Wróć do menadżera i przygotuj się na uruchomienie gry
  7. Poczekaj, aż Social Club się załaduje
  8. Zaraz przed otworzeniem okna ponownie włącz kartę

Na przyszłość: Support znajduje się tutaj, po wejściu na stronę musisz się zalogować i kliknąć na "utwórz zgłoszenie" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...