Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiecej rusków w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy to więcej rusków na świecie, czy po prostu trafia mi co każdy mecz ruska do enemy.

Gościu 1 w tabeli miał ewidentnego aimbota.

Przykładowo podchodziłem do typa skradając się, on nagle się odwrócił i pierwszy strzał to w banie.

Jedną rundę stał na respie, było 1vs5, podchodziliśmy do niego a on 5bani z usp trafił i ACE zrobił.

To dowód na to że tacy ludzie niszczą community

Tak wiem, spadłem do golda 4 przez ten system rang co moi znajomi z kałaszków do golda i już nikogo nie mam z kim mogę na kałaszkach pograć.

post-1439035-0-45668400-1451228093_thumb.jpg

@Edit czekam na żale @karol, @whynot, @supremenoob i innych

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po pierwsze, mówić sobie możesz, lecz dowody też są ważne.

Po drugie, takie staty to nie wyczyn. Niżej dam SS'a moich statów sprzed roku z kałaszków:

olNxKtO.jpg

Powiedz mi, czy ja mam aimbota? Jeżeli mam, to jestem po prostu święty Tomasz z Akwinu.

Po trzecie i ostatnie, wszystkie Twoje tematy to tylko i wyłącznie żal i płacz, wiec napiszę Ci to jeszcze raz. Wyjdź na dwór, ochłoń, odpocznij od gry. Następnego dnia pójdź na DM'a, poćwicz i wróć wyluzowany do gry. Gra się dla zabawy, a nie po to, żeby tracić nerwy.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Wez juz typie skoncz plakac w tym dziale prosze cie naucz sie grac  zrob staty 30/6  albo nawet 50/0 i potem zrob temat ze masz gowno teamwtedy bedzie lepiej na to patrzeć ale jak ty masz na goldach 16/22 to ty max na golda 1zasługujesz.Zalisz sie jakos na te teamy dziwne bo smurfujac z randomami z g2 do le tylko 3 przegrane zrobilem grajac dla zabawy  naucz sie grac i potem placz okej? bo to co odwalasz stawia w zlym świetle moderatorów ze ci bana nie dali czy warnów a te 50/15 na goldy to sa normalne staty typ pewnie smurfował  graliscie jak typowe polskie gowna myslace mam golda jestem w uj dobry do konca roku globus izi izi  5 bani z usp podchodziliscie do typa xD? aha to juz pokazuje ze zaslugujesz na tego golda 1 takie trudne pake dac i czekac na  czas albo na ct na czas bardzo trudne ohh tak to nie sa zale tylko kazdy prawde ci pisze a tacy jak ty niszczą to co z comunity zostało.

A tutaj jest scren pokazujący inteligencje autora tematu :D 

xslufu.jpgpvmzo3.jpg

Opublikowano

Co do twojego tematu to wypowiadać się nie będę - śmiech na sali.

Jednak po mojej obserwacji (w miarę doświadczony supreme) stwierdzam, że po aktualizacji z systemem rang czuję, jakbym grał w inną grę. Ciągle toxicy, ciągle ruskie, poziom spadł w dół - ogólnie mówiąc jest brud, smród. 

Ogólnie wydaje mi się też, że coś jest z hitboxami, rozrzutem. Ciągle zmieniali te rozrzuty, niby powracali do starych wersji. Ciężko mi się trafić ładnym full auto, celuję centralnie w model z awp a ten strzał leci kij wie gdzie. I powiem wam, że strzelać potrafię, gram aimy, rozgrzewki itd. Z serwerami też kicha, przed tymi aktualizacjami ciągle miałem małe pingi, teraz w ogóle nie chce mi znaleźć serwerów poniżej 70 pingu. Ciągle lossy + duży ping. 

Jest masakra, ale po nowym roku ma być jakaś zmiana z systemem - zobaczymy ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...