Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Jest Najpasza Gra Mmo Rpg

Jaka jest najpasza gra MMO RPG  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wed?ug ciebie z podanych poni?ej podanych gier jest najlepsza ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% osób na MPC Forum to gracze metina ,reszta to normalni userzy ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie najlepszymi MMORPG są :

Lineage 2 ( po 1 może i jest płatne ale ostatnio wyszedł PRO serwer z plikami globalowymi RPG Club) po za tym ta gra ma według mnie najlepszą grafikę i nie zgodzę się z SonYou iż Silk ma lepszą.

WoW no po prostu ma to coś i przyjemnie się gra.

Cabal od czasu do czasu na niego wbijam i nigdy mi się nie znudzi i ma też ciekawie wyglądające skille i PvP.

A co do metin2 to kiedyś to była dobra gra gdyż nie było dzieci neo ( no może parę ) i ludzie którzy w to grali wiedzieli co to dobra zabawa i gra for fun a teraz to jest wiele dzieci neo, mało ludzi z którymi da się pogadać (ale są tacy oczywiście) i jak wbije na metka to zawsze przypominają mi się początki tzn. Poland no i początki Fenixa gdyż tam tak naprawdę poznałem wielu normalnych ludzi i tam grałem najdłużej.

Nie zagłosowałem na niego gdyż już w niego nie gram bo to już nie jest gra for fun tylko : Kto da więcej kasy na allegro lub na SM,kupi lepsza postać,wbije większy lvl, kto więcej ubije dzieci neo (tzn. dzieci neo ubijają na hakach inne dzieci neo), lub też jeśli trafi się normalny gracz który umie grać np: 30lvl szaman facet z eq +4/5/6 i pokona woja 40lvl z eq +7/8/9 to tamten go wyzywa od cziterów,pedałów,dzieciaków no i ewentualnie wyzywa rodzinę.

A to co mnie najbardziej rozwala w tej grze jest stereotyp facet gra płcią męską a kobieta żeńską (pomijamy fakt iż w tą grę a bynajmniej wersję pl gra mało kobiet) to jeśli jest na odwrót tzn. facet gra wojką to wyzywają ciebie od pedałów,oszustów i naciągaczy. To by było na tyle o Metin2.

Aktualnie gram w l2. ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Metin2 oczywiście privy (uzależniony jestem od niego :D)

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

Przecież to wiadome że ludzie wybiorą metina bo w niego grają a wieksząść osób na mpc gra w metka ale moim zdanienm najlepszymi grami mmorpg są Wow i L2 .

banned [*]

Opublikowano

WoW to najlepsza gra mym zdaniem zaistniała mmorgp iż jako jest płatna to jej wielki minus ale jest tego warta !

30364378.png

Opublikowano

Według mnie - Battle Of Immortals - Nie nowa gra, ale lvl'e nie są duże i łatwo można zostać w top 20(albo 30).Lekko diablowate, 2D duże możliwości, fajnie się expi, gra nie nudzi tak jak inne.

@up

Są prywatne serwery, więc nie koniecznie płatna.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Grałem w różne MMORPG, 4stroy, mu online, last chaos itp ale nic mnie nie wciągnęło tak jak Metin ! ;d

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Robić ankietę na forum, na którym dział Metin2 dominuje, seriously, mądre posunięcie... Wiadomo, że Metin wygra.

Mój głos idzie na MapleStory, grałem w WoW'a, Tibię(przez 1 minutę oO), RoM'a, i widziałem większość z tych gier w akcji i szczerze powiem, że nic mnie tak nie wciągnęło jak MS, może to dlatego że lubię Side-scrolling 2D, jej styl, oryginalność, rozbudowanie, częste aktualizację, oraz oczywiście ludzi, którzy trzymają bardzo wysoki poziom, nie ma noob'ów, praktycznie hackerów(Nexon bardzo zadbał o zabezpieczenia w ostatnim czasie). Tak więc moim wyborem jest MapleStory.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

WoW i Silkroad

tak czytam patrze ze nawet duzo osob pisze ze rom jest dobry nawet nie wiedzialem co to za gra ;o pobiore i sprawdze moze fajna jakas ;d

Opublikowano

wiedzialem ze kidy daja Metin2 :P

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

zgadzam się z iRokushou. przestałem grać w maple story szukając czegoś "lepszego" i nic nie znalazłem ... grałem we wszystkie możliwe mmorpg i nic nie znalazłem ... trzeba wrócić do maple ;D

wybrałem

Maple Story

WoW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...