Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymienić czy sprzedać PS3?

arni1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zależy od tego która konsola Ci bardziej pasuje. Exclusive na jednej czy drugiej. Pad na jednej czy drugiej. Czy znajomi mają jedną czy drugą. I musisz wziąć pod uwagę że w x360 masz abonament.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego która konsola Ci bardziej pasuje. Exclusive na jednej czy drugiej. Pad na jednej czy drugiej. Czy znajomi mają jedną czy drugą. I musisz wziąć pod uwagę że w x360 masz abonament.

No właśnie problem w tym że nigdy nie grałem na xbox 360.Nie wiem czy warto kupić tą konsole czy nie żeby pózniej nie żałować że ps3 sprzedałem.

Opublikowano

Powiem tyle że miałem x360 i mi się podobało. Grałem trochę na ps3 i jak dla mnie fajniej się gra na xboxie ale to moje indywidualne odczucie.

Opublikowano

miałem ps3 SS 500gb i gralo się świetnie. Pad ma ładowanie darmowe gry po zakupie PS+. Minusy to pad jeżeli ma ktoś duże ręce to ma problem... i move. Trzeba uważać aby urządzenie nie spadło bo się szybko psuje.

Co do xboxa. Miałem i nadal mam (jutro zamieniam za vite która potem sprzedaje i kupuje ps3) xboxa360 elite i powiem ci ze pad jest o wiele wygodniejszy,lecz zakup dodatkowy na charge i play + jeszcze abonament odrzuca mnie od niego. Gry mają lepszą grafike niż na ps3,lecz xbox głośniej chodzi niż ps3. 

W skrocie. Jeżeli cię stac na wydatki to bierz xboxa gry są tansze moim zdaniem. Jeżeli nie to sprzedaj ps3  i dozbieraj na ps4.

Opublikowano

miałem ps3 SS 500gb i gralo się świetnie. Pad ma ładowanie darmowe gry po zakupie PS+. Minusy to pad jeżeli ma ktoś duże ręce to ma problem... i move. Trzeba uważać aby urządzenie nie spadło bo się szybko psuje.

Co do xboxa. Miałem i nadal mam (jutro zamieniam za vite która potem sprzedaje i kupuje ps3) xboxa360 elite i powiem ci ze pad jest o wiele wygodniejszy,lecz zakup dodatkowy na charge i play + jeszcze abonament odrzuca mnie od niego. Gry mają lepszą grafike niż na ps3,lecz xbox głośniej chodzi niż ps3. 

W skrocie. Jeżeli cię stac na wydatki to bierz xboxa gry są tansze moim zdaniem. Jeżeli nie to sprzedaj ps3  i dozbieraj na ps4.

A ja myślałem że gry na te dwie konsole maja taką samą grafike.

Opublikowano

Też mi się wydaje że grafika jest identyczna. Przy wyborze konsoli kierowałbym się raczej ceną konsoli, pada, gier i abonamentu. Sam posiadam ps4 i jestem bardzo zadowolony. Wcześniej posiadałem x360 i też wszystko było w porządku.

Opublikowano

znaczy patrz też z tej strony, jeśli kupisz xbox jest on tańszy i nie schodzi zbyt szybko, ps3 super slim zalezy ile masz pamięci na pewno szybciej sprzedaż a gry osobno i wtedy warto poczekać lub odłożyć i kupić ps4, za 1300 zł ostatnio była nowa w rvt albo media expert nie pametam teraz.

Ja akurat z xbox nie byłam zadowolona mając go 3 miesiące ( nowa ), wydaje mi się z ps3 jest lepszy pod względem graficznym ( według mnie ) i nie ma takich zawieszek, natomiast xbox znów ma wygodnego pada xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

A ja myślałem że gry na te dwie konsole maja taką samą grafike.

Bo mają, kolega wyżej po prostu opowiada głupoty.

Co prawda może się zdarzyć, że jedna gra będzie wyglądać lepiej na X360, a druga na PS3. Jednak stwierdzenie, że Xbox360 ma lepszą grafikę od PS3 jest błędne.

Powiem Ci tak, dla samych gier multiplatformowych nie opłaca się wymienić. Natomiast jeśli grałeś już we wszystkie lub większość tytułów ekskluzywnych na PS3, a jesteś teraz zainteresowany tymi z Xboxa, to się wymień.

Jednak jak już wyżej wspomniano dodatkowo będziesz jeszcze musiał płacić za rozgrywkę po sieci.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Bo mają, kolega wyżej po prostu opowiada głupoty.

Co prawda może się zdarzyć, że jedna gra będzie wyglądać lepiej na X360, a druga na PS3. Jednak stwierdzenie, że Xbox360 ma lepszą grafikę od PS3 jest błędne.

Powiem Ci tak, dla samych gier multiplatformowych nie opłaca się wymienić. Natomiast jeśli grałeś już we wszystkie lub większość tytułów ekskluzywnych na PS3, a jesteś teraz zainteresowany tymi z Xboxa, to się wymień.

Jednak jak już wyżej wspomniano dodatkowo będziesz jeszcze musiał płacić za rozgrywkę po sieci.

Spójrz w gameplay albo prezentacje np: GTA 5 i zobacz różnice graficzne z xboxa 360 i ps3.

Opublikowano

Spójrz w gameplay albo prezentacje np: GTA 5 i zobacz różnice graficzne z xboxa 360 i ps3.

Matko boska, Ty tak na serio?

http://www.ppe.pl/news/24360/graficzne-porownanie-gta-v-ladniejsza-wersja-na-ps3-czy-x360.htmlJedyna różnica, to lepiej wypadające cut-scenki na Xboxie, ale już jeśli chodzi o tekstury, to na PS3 wypada to lepiej....

Gadanie, że gry wyglądają lepiej na Xboxie, to zdanie fanboya Xboxa.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...