Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z obstawianiem meczy csgolounge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od pewnego czasu na stronie CSGOLounge gdy próbuje obstawić jakiś mecz wyskakuje mi okno w prawym dolnym rogu że bot wysyła ofertę wymiany. Jednak po kilku minutach czekania okno znika i nie dostaje żadnej oferty wymiany jakby się nic nie stało i tak jest zawsze. Próbowałem już zmieniać trade lin ale to też nic nie pomogło. Prosiłbym o szybką pomoc.

Opublikowano

Mam to samo. Myślałem że o przez 7 dni trejdów, ale juz mam guarda online i nadal nie dochodzą oferty wymiany :(

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Nie masz zablokowanej wymiany? Masz autoryzacje przez token w telefonie? Jak nie to nie możesz obstawiać bez tego. :)

thats.png

Opublikowano

Potrzebujesz tego tokena (nie bój się później znowu możesz go przenieść na email)

Ps. Ja mam tokena od ponad tygodnia, publiczną wymiane i dalej mi nie chce działać...

banner.jpg

Opublikowano

Mam to samo.. Token mam już drugi tydzień. Mogę się normalnie wymieniać ale jak próbuję obstawić, przenosi mnie na stronę "my bets" i widać w okienku że szuka bota. Po chwili odświeża stronę i pisze "no active bets" macie jakieś rady? ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...