Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolorowe soczewki u chłopaka

Gość lightofheaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­elo, czy uważacie, że kolorowe soczewki u chłopaka są pedalskie? w sensie np. takie całe czarne

dla przykładu taki Quebo co chwile w innych kolorach chodzi i jakoś nie jest odbierany dziwnie przez to, ma własny styl, ale ogólnie jaka macie opinie na ten temat?

Opublikowano

­Nie, po prostu żyjemy w takich czasach. Wiadomo, że trzeba się zdystansować od opinii innych, bo np. dla takiego typowego dresa każda fryzura niż na długość swoich łoniaków jest "pedalska". xD

Tak, rozchodzi mi się o czarne, podobają mi się nawet. https://i.ytimg.com/vi/IsbMzWmlKsI/hqdefault.jpg(coś takiego, randomowy obrazek)

Opublikowano

@lightofheaven nic w tym pedalskiego, jak ktoś ma ciemne oczy, to w niektórych okolicznościach wydaje się, że ma czarne i nikt nie zwraca na to uwagi, bo wygląda normalnie. Noś je śmiało, w końcu trzeba się jakoś wyróżniać, mimo, że dalej nie będziesz się różnił od ludzi, którzy chcą się wyróżniać, dlatego nadal jest to głupota. Ale to już nie moje zmartwienie, banzai. xD

Opublikowano

­

@lightofheaven nic w tym pedalskiego, jak ktoś ma ciemne oczy, to w niektórych okolicznościach wydaje się, że ma czarne i nikt nie zwraca na to uwagi, bo wygląda normalnie. Noś je śmiało, w końcu trzeba się jakoś wyróżniać, mimo, że dalej nie będziesz się różnił od ludzi, którzy chcą się wyróżniać, dlatego nadal jest to głupota. Ale to już nie moje zmartwienie, banzai. xD

Nie zależy mi na tym, żeby się wyróżniać. Tak samo nie kupuje ciuchów, które mi się nie podobają, a wyróżniałbym się w nich. Luzik.

Opublikowano

Soczewki "pedalskie"?! bez przesady :D Sam czarne bym założył i chętnie zobaczył minę moherów i czy zabiją na miejscu czy będą egzorcyzmować:P Soczewki nawet różowe nadal dla mnie bardziej męskie niż jajognioty/leginsy u "płci męskiej" jeśli można tych wybrańców jeszcze tak nazwać.

Opublikowano

Według mnie każdy nosi to co mu się podoba a soczewki jak dla mnie to rzecz normalna, sam nawet myślę tylko ze nad niebieskimi albo żółtymi  ^^

Opublikowano

Czarne są ok. Każdy naturalny kolor jest dobry. Byle nie jakieś żółte/różowe/czerwone itd. Ogólnie soczewki to raczej nie jest nic pedalskiego. Nie przesadzajmy. Pedalstwem jest nosić ubrania Unisex lub rurki/leginsy.

Opublikowano

PLS ray XDDD

Przecież to słabo będzie wyglądać, que już też chyba nie nosi tego :P

Jak już masz brać to weź jakiś inny kolor lub bardziej przezroczyste... szanuj się raj.

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...