Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting najbardziej polecacie pod serwera? Zapytania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam serwer na fiberhost, ale nie podoba mi się tutaj

slyszalem o serwerach dedykowanych, czym się różnia?

Ceny są drozsze?

Jaki najbardziej polecacie pod serwer?

Opublikowano

Według mnie lvlup.pro i pukawka.pl to najlepsze hostingi serwerów, dlaczego?

Serwery są dobrze zoptymalizowane, nie ma lagów. Support zawsze odpowiada na nasze problemy z hostingiem, a nie tak jak cubehost i inne hostingi. Można też tam mieć testowy serwer na 24 godziny, opłaca się :)

Opublikowano

Według mnie najlepszym hostingiem jest Pukawka.pl. Dlaczego? Ponieważ posiada hosting dobre maszyny już od paru lat, dobre oferty, szybką i pomocną administracje w Supporcie oraz hosting nie sprawia awarii, tak jak inne hostingi.

Opublikowano

Odrazu na wstępie SPIERDALA* od hostingu enderchest.pl Limit CPU Zapłaciłem 300 zł 163 graczy 8 TPs przy najlepszej optymalizacji

Opublikowano

Ja mogę polecić zakup VPS'a na lvlup.pro, miałem sam kilka miesięcy i nie było żadnych problemów.

@Luxq1 trafiłeś na mocno obciążoną maszyne :/

Ewentualnie pukawka, dobre maszyny, oferta, support ale lepszy będzie vps - postawisz sobie jeszcze na nim www i ts3. Do vps polecam aimpanel autorstwa @SystemZ, prosty, dobry :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

enderchest.

@2up ja mialem serwerownie (wszystkie serwery mc na enderchescie) co mies prawie 1000zl na serwery wszystkie serwery okolo 20gb wszystkie przy 200graczach 18-19 tps (przy 50 pluginach)

Opublikowano

Hosting od dedyka różni się tym, że hoster ma swoje maszyny, które mają potrzebne pliki i są przygotowane dla klienta. Kupując dedyka masz pełną kontrolę nad całą maszyną i możesz ją dowolnie dzielić na VPS. Dobrą ofertę ma soyoustart.pl, a z hostingów crafthost.pl - świetni goście. Kiedyś sponsorowali nam nagrody na mpc, jak się z nimi dogadałem na gg, które dawali jeśli wykupiło się 40 slotów. Nie wiem, czy dalej tak to wygląda, natomiast to bardzo fajna opcja, bo hoster na gg był prawie cały czas i z jakimkolwiek problemem mogłeś się zgłosić, a hosting bardzo mało popularny i według mnie najlepszy ze wszystkich. Żeby ktoś mnie nie wziął za laika, to miałem do czynienia z każdym hostingiem i Crafthost to mistrzostwo.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...