Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NaresMT2.pl

Join

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy czeka na serwery "old", każdy tak wypomina komuś "co zrobiliście tutaj sami?", "co na serwerze jest Wasze?"

Pokażcie mi kur.wa serwer, który jest od silnika po modele w 100% autorski no bez jaj. Naprawdę taka głupota ludzka panuje? 99.9% serwerów jest na tym samym, posiada to samo, na tej samej podstawce z tymi samymi plikami więc co ludzie pier***ą. Wszystko na tym forum jest wzięte z innych for, fakt. Kilka modeli udostępnili tutejsi użytkownicy ale cała reszta, shopy, systemy i inne gówna są wzięte z innych for i podpisywane pod siebie..

Ehh.

Topic.

Dla mnie fajny serwerek, wpadnę na start. Sam szukam ciekawego harda na którym będzie pazur rywalizacji ale nie będzie maxa po tygodniu/miesiącu :)

Emm, skąd truta?

Opublikowano

Każdy czeka na serwery "old", każdy tak wypomina komuś "co zrobiliście tutaj sami?", "co na serwerze jest Wasze?"

Pokażcie mi kur.wa serwer, który jest od silnika po modele w 100% autorski no bez jaj. Naprawdę taka głupota ludzka panuje? 99.9% serwerów jest na tym samym, posiada to samo, na tej samej podstawce z tymi samymi plikami więc co ludzie pier***ą. Wszystko na tym forum jest wzięte z innych for, fakt. Kilka modeli udostępnili tutejsi użytkownicy ale cała reszta, shopy, systemy i inne gówna są wzięte z innych for i podpisywane pod siebie..

Ehh.

Topic.

Dla mnie fajny serwerek, wpadnę na start. Sam szukam ciekawego harda na którym będzie pazur rywalizacji ale nie będzie maxa po tygodniu/miesiącu :)

Emm, skąd truta?

szczere słowa i prawdziwe.

ripper i niebieska smierc

Opublikowano

Ehh.

Topic.

Emm, skąd truta?

Nie sztuką jest stworzyć serwer autorski, sztuką jest wypromować serwer tak aby myśleli, że jest autorski.

Opublikowano

@Ambrozjak

Nie sztuką jest stworzyć serwer oldshool, sztuką jest utrzymać graczy na nim, zapewnić reklamę i mieć zabezpieczenie przed serwerami tego czasu, nowego czasu gdzie ludzie grają tylko bo są jakieś nowości z dupy, a metin.. metin to metin.. serwer do metina powinien mieć to coś, ten klimat.. powinien się odnosić do tej gry. W kliencie gry jest tyle rzeczy stworzonych przez twórców gry które nie widziały świata dziennego, że jakby to użyć to można by zrobić serwer kozak, ale ludzie.. ludzie i tak wybraliby serwer gdzie jest 10 systemów jakiś, a i tak nigdy w ciągu gry nie użyją go.. to jest logika.. im więcej rzeczy tym "więcej" graczy przez jakiś okres ~2 dni aż nie zobaczą, że jest tego za dużo i nie zaczną hejtować. Logika społeczności metina w 2014-2015 roku. Najlepsze lata moim zdaniem to 2010-2012 gdzie ludzie patrzyli na jakość rozgrywki, a nie na to ile jest systemów i ekwipunku na serwerze. 

Opublikowano

Evalis/eranis cannzasa

Jak widzę takie komentarze to wybucham śmiechem xD

Znam Adiego trochę czasu i polecam bo na pewno jest to coś porządnego :) 

Polecam i zawitam na starcie ! ;)

Opublikowano

Prezentacja Evalis : http://www.mpcforum.pl/topic/1409166-zapowied%C5%BA-evalis/grafika troche wygasła, ale w bardzo łatwy sposób Wam to udowodnię ;)

Prezentacja EvaliS : http://scr.hu/8vxi/42e53

Tak tylko podobne co nie ? : http://scr.hu/8vxi/llzu4

Nie lubię jak ktoś kłamie. Nie chce was pogrążyć :) 

Oczywiście Weles w temacie :v Jak już chcecie kłamać to dobrze kłamcie... :c

Serwer jednakże polecam, choć wiem, że nie postoi długo....

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Nie polecam jak i serwera jak Joina, po twoich wygłupach oraz odwalaniu przy poprzednim serwerze, zrezygnuje z każdej prezentacji jaką wystawisz .

200 osób na starcie, może i będzie. Tydzien po 50 :)

Powodzenia, nie polecam i nie zagram .

graphic.png

Opublikowano

Całkiem przyzwoity serwer, powodzenia, ale styl forum bleeee.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPegas©

Tak to jest jak się kupuje pliki i grafikę od osób trzecich, a nie od osoby która pierwsza sprzedała i jest autorem (czyli ja).

Co do serwera podobno ma być większa reklama, zobaczymy jak to będzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...